sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Moonlight Fallsissa pelailua

Tänään on tullu hiukan ehdittyä pelailemaan Moonlight Fallsissa noita similläni ja tämän pienellä perheellä. Tosiaan häitäkin piti viime viikolla vietellä, mutta onnistuin vahingossa silmieni alla päästään tulevan mies raukan kuolemaan janoon... Kyseessä oli kaupungista löydetty vamppyyri valitettavasti en nimeä enään muista. Nyt se tontilla kummittelee 24/7 ja se sydämmen pamatus huh ottaa välillä päähän. Mut ne on edelleen ihania yhdessä joten sillä mennään^^

Ihania yhdessä vielä vaikka mies onkin aave. Tarkotus ois kokeilla saada se eloon henkiinherätys rituaalilla, mutta noita ei oo vielä saavuttanu 10 taikuutta. On muuten tosi hidasta oppia uusia taikoja!

Kaupunki kuvailua ja yliluonnollisia otuksia joka nurkassa. Tykkään Moonlight Fallsin kaupungintalosta tosi paljon se on nätti ja kellotorni jotenkin sopii aavemaiseen kaupunkiin:) Keijut on ihania niiden siivet on upeet! En malta odottaa, että noitani tytär kasvaa aikuiseksi, koska pääsen kokeilemaan keijulla pelailua. Ihmissusia en oo paljoo onnistunut kaupungissa näkemään, mutta yksi juhlapukuinen löytyi.

Perheellä pelailua ja noidalla leikkimistä. Vihdoin tänään oppi noitakin uusia loitsuja tais olla auringonsäde loitsu? ja kylätauti rutto vai mikä olikaan? Hitsi kun ei muista nimiä enää. Kummiskin mielenkiinnosta noitani taikoi ruton kaupungin asukkaaseen ja eiköhän itsekkin siitä tartunnan saanut. Kauheeta kuunneltavaa kun se köhii ja oksentelee kokoajan ja kuulostaa, että se tukehtuisi siihen paikkaan. Niin ja simin ympärillä pörrää jotain hyönteisiä + tauti leviää helposti ja simillä on väsynyt moodle taudin ajan myös. Meni 2 päivän jälkeen ohi kuitenkin ja sai muutamiksi päiviksi immuniteetti moodlen.

Noitani lapset tytär Ciky ja poika Cio. Tytär on keiju ja poika vampyyri, kiva sekalainen perhe.

Cio kuitenkin ehti jo kasvaa nuoreksi aikuiseksi ja vietettiin valmistujaisia huippu arvosanoin ja ruusukkeella varma naimisiin menijä. Kotona poika päättikin skoolailla isän kanssa hurmemarja juomalla:D En muista mikä oli ton toiminnon oikea nimi löyty vamppyyri valikosta.

Täysikuu nousee! Ai, että kaupunki on nätti täydenkuun aikaan jotenkin niin salaperäinen^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti