perjantai 5. huhtikuuta 2013

Osa 4. Rakkauden sokaisema

Neri ei voinut uskoa silmiään, miten juuri tämä sama yliopisto? Miten Cid oli onnistunut valitsemaan juuri saman yliopiston vaikka valinnan varaa olisi ollut. He olivat lapsuuden tuttuja, eivät parhaita kavereita tai edes kavereitakaan. Heitä yhdisti vain Nerin suunnaton ihastuminen naapuruston gangsteri jätkään. Neri ei kuitenkaan koskaan saanut tunteilleen vastakaikua vain ilkeän jengin naurut nörttimäisyydestä. Cid kuitenkin muutti aikanaan perheensä kanssa pois Starlight shoresta ja Neri luuli ettei ikinä tulisi näkemään ensi ihastustaan kunnes kohtasi ensimmäisenä koulu aamuna sydäntä tykyttävän näyn.

Neri ei kuitenkaan ajatellut muistaisiko Cid häntä tai kuinka ilkeä tämä oli ollut. Siitä aamusta lähtien kun hän kohtasi tuon komean opiskelijan uudelleen oli hän palavasti halunnut tutustua uudelleen. Parin juoman saattelemana oli pakko kokeilla löytyisikö vanhoille tunteille mitään kaikua.

Nerin kerrottua kuinka he tunsivat jo ennestään päästi Cid pari remahtavaa naurun rämähdystä. Tämän kerran Neri oli kuitenkin päättänyt onnistua hurmaamaan tuon komean gangstan. Cid oli juuri mitä hän halusi erikoinen, kovis ja komea.

------------- Seuraavana aamuna------------

Aamuisen heräämisen jälkeen Nerin oli pakko myös keskittyä opiskelemaan pillimehun voimin. Viime iltaiset juhlat venyivät seuraavanpäivän puolelle ja edellisenpäivän opiskelut jäivät välistä. Ei kyborgi unelmaa juovuksissa saavutettaisi.

Sinä aamuna kuitenkaan ei opiskelu maittanut. Mielessä pyöri hämärästi edellisen illan tapahtumia. Yleensä hän ei nauttinut mitään juotavia, mutta Cidin yllyttämänä taisi muutama päätyä vatsaan polttelemaan. Meno kuitenkin iltaa myöten taisi lähteä hiukan käsistä.

Loppuillan muistikuvat kuitenkin eivät Neriltä unohtuneet. Tavoite Cidin hurmaamisessa onnistui, mutta se taisi mennä jopa liian pitkälle ensimmäiseksi jälleen kohtaamiseksi.

Puoliksi järkyttyneenä Neri päätti koittaa tavoitella Cidiä. Eilisen juhlista oli edes jonkin sortin lapullinen puhelin numero Cidin nimellä eksynyt taskun pohjalle.

Nerin iloksi puhelimen päästä kuitenkin vastasi Cid ja koska oli lauantai aamu, kummallakaan ei oppitunteja sopivat he tapaavansa läheisellä rakennuksella. Tiedossa ei kuitenkaan Nerillä ollut mitä mieltä Cid olisi kaikesta tapahtuneesta.

"Cid kai sä vihdoin ymmärrät et mä oon nää viimeset vuodet ollu hulluna suhun kun tavattiin", saneli Neri luoden koiranpentu katseen Cidin silmiin. "Mun tarkotus oli pyytää anteeks eilistä, mut mä haluun et sä vihdoin tiedät miltä musta tuntuu", jatkoi Neri hiukan jo apaattisena.

"Susta on kyllä tullu yksi mahdoton kaunotar", vinkkasi Cid silmää ja kiskaisi Neriä kädestä lähemmäksi itseään.

Kiskaisi Cid Nerin yllättävään suudelmaan, joka tulisi muuttamaan asioita.

"Onks toi vinkki et meillä vois olla yhteistä taivalta?", uteli Neri hämmentyneenä suudelmasta.

"Mitä odotit äskeisen jälkeen", vitsaili Cid yllättäen Nerin

"Kerran tein jo sen virheen, että päästin sut menemään ja en tosiaan anna sen tapahtua uudelleen", leperteli Cid ottaen Neriä hennosti kädestä kiinni.

"Sen oon halunnu kuullakkin jo pitkän aikaa", saneli Neri antaen ujon suukon heipaksi.

Cidin sokaisemana kello kuitenkin riensi ja Neri oli sopinut muutakin menoa lauantai illaksi. Tietenkään hän ei olisi halunnut jättää uutta ihastuttaan.

Neri oli sopinut tapaamisen Paulin kanssa läheiseen kauppaan, mutta Paul ei ikinä saapunut paikalle? Kumma tyyppi... Neri joutui ihmetyksekseen polkemaan aivan yksin jo alkuillasta kotiin.

Uudessa hiukan myös remontoidussa opiskelu kämpässä oli hyvä kirjoitella rakkauskirjeitä.


----------- Muutaman viikon jälkeen------------

Syksy oli jo edennyt pitkälle yliopisto kaupungissa ja lähiaikoina talvi kolkuttelisi ovelle.

Neri oli kuitenkin uuden suhteen lisäksi myös kunnostautunut kokkina. Cid oleili paljon Nerin kämpillä joten yhteiset illalliset olivat tulleet tavaksi. Myös Paulin tehtyä oharit viimeksi päätti Neri jättää sen törkeästi tekstiviestillä.

Kapinallisen kovis Cidin seurassa viikkoja pörrännyt Neri on ottanut myös siltä puolen vaikutteita ja päätyi järjestämään puistoon kapinaa. Kapinan aiheena oli ankarat koe arvosanat. Entinen ujo nörtti nousi kaiken keskipisteeksi, sitä se kovis jengi teettää.

Neri onnistui kapinassa täydellisesti ja yliopiston professorit jopa lupasivat alentaa arvostelu kriteerejä. Opiskelijat lähetti ilmaan ilmapalloja juhlistaessa tilannetta.

Illemmalla Cid halusi myös hemmotella rakastaan onnistuneen kampanjan johdosta.

"Kai sä tiedät, että mä en vois elää ilman sua", leperteli Cid upoten Nerin suudelmaan.

-------------Seuraavana aamuna---------------

Neri heräsi kännykän pärinään ja kyseessä tulisi olemaan ihana uusi päivä ihastuksen kanssa.


Ennen tapaamista täytyi kuitenkin myös hoitaa yliopiston tärkeintä asiaa eli opiskelemista. Tämän kerran opiskelu hoitui kuitenkin parhaiten läheisessä kahvilassa.

Myös lämmin yrttitee tuli tarpeen kylmenevien aamujen takia.

Myös limettipiirakan viipale eksyi mukaan, kuka voisi vastustaa tuoreita leivoksia?

Tapaaminen Cidin kanssa kuitenkin oli sovittuna läheiseen rakennukseen.

Muiskis kulta

"Haha hävisit eli seuraavat treffit on meillä", naureskeli Neri juuri biljardi pelissä hävinneelle Cidille

"Häviäminen sulle Neri ei oo mitään, saanpahan viettää lisää aikaa kämpilläs", saneli Cid hyvästellessä.

Päivän treffikuvat kuitenkin ripustettiin seinälle muistoksi.

Neri oli varma, että Cid olisi se oikea elämänkumppani hänelle. Siksi hänen täytyisi kysyä yksi tärkeä kysymys Cidiltä mikä on jo jonkin aikaa mietityttänyt.

----------------------Vielä samaisena iltana-----------------------

Hermostunut Neri soitti Cidiä kylään pyöritellen toisen käden sormia. "Miksei se vastaa", Neri kirosi puhelimeensa. Nukkumisesta ei ollut tullut mitään ennen kuin asia olisi selvitetty.

"Cid mun kämppä on aika iso yhdelle hengelle ja koska sä kuitenkin oot täälä paljon ja vietetään aikaa yhessä, ni aattelin haluisitko muuttaa yhteen asumaan?", saneli Neri sekoillen sanoissaan.

 "Tyhmäkö sä höpsö oot, tietenkin mä muutan sun luokse", naureskeli Cid upottaen avopuolisonsa suudelman valtaan.

"Cid mitä luulet tulevaisuuden meiltä odottavan?", kyseli Neri
"Mä en tosiaan tiedä, mutta sen tiedän, että sä tuut kuulumaan mun tulevaisuuteen", sanoi Cid katsellen tähtitaivasta Neri kainalossaan.


6 kommenttia:

 1. Mukavaa, että Neri sai ihastuksensa! Noilla kahdella näyttääkin menevän hyvin. Toivottavasti niin on jatkossakin. Ovat he sen verran mielenkiintoinen pari.
  Ihailen täällä taas Nerin kauneutta. :D
  Crescendoilla on muuten uusi osa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta rakastunut pariskunta niiden onnea on kiva kuvailla ja kirjoittaa tänne, koska itsekkin tykkään niistä yhdessä todella paljon. Kiittäkäämme Nerin äitiä kun siunasi tytärtään kauneudella:D Täytyypä mennä lukaisemaan, hiukan ollut kiireitä niin en aikasemmin ole ehtinyt(:

   Poista
 2. Sulla on todella hyvälaatuisia kuvia, ja pelisi grafiikat ovattodella hyvät, miten:O Hauskaa muuten nähdä Cid myös Nerin kumppanina, Cid on nimittäin myös oman opiskelijatyttöseni poikaystävä:D Cid on kyllä aivan ihana Ean simiksi! Vaatteet ja tyylikin aivan ihanat:3 Mutta siis, tykkään blogistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mie muuta osaa sanoo kuin, että pelissä kaikki grafiikat täpillä ja en sit tiiä mikä koneessa vaikuttaa, että peli on hyvän näköinen(: Cid on kyllä aivan ihana EAn simiksi, ihastuin siihen heti kun näin sen. Sen vaatteet, tukka ja se kokonaisuus oli vaan niin täydellinen;D Ihanaa, että tykkäät piristää aina kirjoittajaa!^^

   Poista