sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Osa 6. Yllätyksistä suurin

Sinä kauniina aamuna Neri tiesi, etteivät kaikki asiat olleet aivan kohdillaan. Edellinen päivä oli mennyt jatkuvasti oksennellen ja varsinki aamu tuimaan kaikki tuntui kuvottavalta. Edes Cidin letut eivät olisi voineet aiheuttaa niin pahaa ruokamyrkytystä ja koska itse miehelle ei niistä ollut mitään tullut.

Suunnaksi taittui Starlight Shoren sairaala. Neri tiesi, ettei saisi mielenrauhaa ennen kuin asiat selvitettäisiin juurta jaksaen.

Eikä mennyt toviakaan, kuin sairaalan ulkopuolella seisoi mahaansa silittelevä nuori 18 vuotias Neri. Lääkäri oli osannut melkeinpä hetiä kertoa Nerille, mistä huonovointisuus johtui, tarvittiin vain muutama testi ja asia oli sillä selvä. Neri oli raskaana, hän odotti Cidin ja itsensä esikoista. Järkytys oli suuri uutisen kuullessaan ja edes Neri ei tiennyt miten suhtautuisi asiaan. Yliopisto oli kesken ja eihän heistä kummallakaan ollut edes töitä.

Neri ei kuitenkaan ollut heti valmis kertomaan tulevasta pienokaisesta Cidille, vaan päätti purkaa ajatuksiaan läheisen puiston kykykilpailu tapahtumassa. " Entä jos Cid ei olisikaan vielä valmis isäksi", mietiskeli Neri ainoana asiana mielessään.

Kykykilpailun taidonnäytettä mm akrobaatilta.

" Ou jee antaa palaa", kannusti Neri saadensa muilta katsojilta outoja katseita ja pari naureskelevaa ilmettä.

------------------- Myöhemmin ------------------------

Neri tiesi, että Cidille olisi kuitenkin pakko kertoa ennemmin tai myöhemmin, joten miksi ei vain hoitaisi sitä äkkiä pois alta ja kuulla tuomio. Neidin sydän kuitenkin tykytti kuin viimeistä päivää ja ilmeestä päätellen pyörtyminen ei ollut kaukana.

" Cid, mitenköhän tän alottas, mutta mun pitäisi kertoa sulle yksi tärkeä asia", panikoi Neri aloitellessaan keskustelua. " Lupaa et otat tän rauhallisesti, hengität syvään ja sanot sitten asiasi", jatkoi Neri vielä ääni vapisten. " Cid, kulta muistat varmaan kun oon ollu pari päivää huonovointinen ja räyhäsin sulle niistä letuista, niin tänään kun kävin lääkärissä... niin öh selvis et mä oon raskaana", koitti Neri kertoa asiaansa paikallaan seisoskelevalle Cidille.

" MmmMm mitä!", tokaisi Cid silmät pyöristyneenä.

" Mutta sehän on mahtavaa muru!", jatkoi Cid alku järkytyksen jälkeen. " Neri me saadaan meidän yhteinen esikoinen", alkoi Cid innostua asiasta kokoajan vain enemmän.

" Meistä tulee pieni perhe, älä huoli muru kyllä kaikki tulee järjestymään parhaiten päin", koitti Cidi lohdutella kyyneltä pukkaavaa Neriä.

" Kuka tulee oleen isin kulta, hä hä", söpöili Cid jo Nerin pienelle vatsankummulle saaden myös itse tulevan äidin paremmalle tuulelle.

" Kyllä kaikki menee hyvin rakas", toisteli Cid vielä antaen hellän suudelman.

---------------- Yhdeksän kuukautta myöhemmin ---------------

Sateinen päivä Starlight Shoressa, eikä auringosta näkynyt vilaustakaan.

Muiden ihmisten pysytellessä kodeissaan piilossa liikkui Cid kohti huonekaluliikettä.

Tyytyväinen mies löytäessään kaiken tarvittavan.

Nerin raskaus oli edennyt jo pitkälle ja pienokainen saataisiin maailman aivan lähiaikoina. Neri kuitenkin mieluummin opiskeli uusia reseptejä kuin vaivautuisi avaamaan Cidin ostamia vauvakirjoja.

Cid oli käynyt ostamassa viime hetken tavaroita lastenhuoneeseen odottamaan pienokaista. Olisi se sitten tyttö tai poika huone tulisi sopimaan kummalle tahansa. Cid oli tyytyväinen lopputulokseen kuukausien remontoimisen jälkeen.

 Myös Neri oli erittäin tyytyväinen Cidin remontoimaan lastenhuoneeseen. Itse kun hän ei ollut kykenevä tekemään enää kaikkia asioita ja askareita.

Cidi ei osannut pitää näppejään erosta Nerin jo isosta masusta ja hänen tulevasta pienestä lapsosestaan. " Tap tap kuuleeko pikkuinen", leperteli aikuinen mies.

" Kohta me saadaan kulta vauva!", Cid toisteli innoissaan samalla osottaen rakkauttaan kullalleen.

----------------- Seuraavana aamuna ---------------

Nerin noutaessa jääkaapilta aineksia aamupalan valmistukseen se kauan odotettu hetki alkoi.

"CID! Soita sairaalaan muksu tulee nyt", kiljui Neri panikoivalle Cidille.

Koska Cidistä ei ollut mitään apua Neri marssi ulos, otti pyöränsä ja tyynenä lähti polkemaan sairaalalle.

------------ Hiukan myöhemmin ------------

Neri marssi ulos kantaen sylissään pientä tyttövauvaa. Cidin ja Nerin esikoistyttö sai nimekseen Eleina. Ei tässä kuitenkaan kaikki, koska pariskunta sai kaksoset. Toinen vauvoista oli poika joka sai nimekseen Exi, tästä unohtui vain ottaa kuva sairaalasta tullessa.

Huonetta jouduttiin hiukan remontoimaan lisää, koska Neri ja Cid saivatkin ylläri kaksoset.

" Onneksi olkoon kulta, lapset on kuin enkeleitä", suukotteli Cid kaunista tyttöystäväänsä.

Seuraavat viikot talossa kuluivat opetellen vauvojen hoitoa ja muitakin uusia arjenaskareita.

Vanhempien vauva onnea. Nuorenparin ihanaa perhe onnea.

" Miten meistä tulikin näin onnekkaita Cid", Neri sanoi katsellessaan komean miehensä siniä silmiä.
" Mähän sanoin alussa, että kaikki tulee meneen aivan loistavasti", hymyili Cid takaisin

Neri oli päättänyt myös karistaa vauvakilot pois niin nopeasti kuin mahdollista joten Starlight Shoren kuntosali pääsi kovaan käyttöön.

Kaikki vain ei ollut niin helppoa aluksi kuin Neri oli kuvitellut.

Huhhh takana kunnon treeni ja sitten takaisin kotiin muksujen pariin.

" Kuka on äidin rakas, kuka pikku Eleina muru, pus pus", leperteli Neri tyttärelleen syöttäessä tätä.

Cidi kun itseään taiteellisena piti oli piirrellyt erittäin kauniita "taide" teoksia sillä välin kun Neri hoiteli vaaveleita.

--------------------- Muutama vuosi myöhemmin ----------------

" Cid mä luulen, että mun pitää lähiaikoina palailla yliopistolle suorittaan mun tutkinto loppuun", kertoi Neri surun laskeutuessa suupielille. " En haluis jättää sua ja lapsia, mutta koulutus on mulle tärkee asia myös", jatkoi Neri apeana.

" Neri katotaan sitä sitten kun se on ajankohtaista", sanoi Cid tarttuen surullista tyttöystäväänsä kädestä. " Tänään kuitenkin ollaan hyvillä mielin ja juhlitaan kaksosten syntymäpäivää", jatkoi Cid iskien silmää.

Vihdosta viimein oli nimittäin aika juhlia Eleinan ja Exin 3 vuotis syntymäpäivää.

Eleina taaperona

Exi taaperona

Tässäpä nyt 6 osa hiukan lyhyehkö, mutta aattelin tähän olevan sopiva pätkästä. Hiukan ehkä eteni nopeasti, mutta tuntu tyhmältä koittaa pitkittää kun pelissäkin toi vaihe menee niin nopeasti. Toivottavasti kuitenkin miellyttää ja jatkoa luvassa lähiaikoina kun olen jatkon jo pelaillut.
7 kommenttia:

 1. Tykkäsin osasta :) Ei se mielestäni mitenkään liian lyhyt ollut. Just sopiva.
  Taaperot on ihanii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit<3 Tykkään ehkä kirjoitellakkin monta lyhyttä osaa useammin kuin yhden pitkän osan harvoin. Taaperot on ihania varsinki Eleina ja Exi, niin rakastan niitä kahta palleroa:)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. c: Tulen paremmalla ajalla lukemaan.
  Nyt kuitenkin Crescendoilla olisi uusi osa!

  VastaaPoista
 3. Voi kun lapset on söpöjä! :3 Voitko laittaa talosta pohjapiirrosta? Sun sisustustyyli on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset on mun suosikkeja niin lutusia<3 Uudesta talosta on tulossa pohjapiirustukset, mutta vanhaa ei valitettavasti ole enää:l Kiitos<3:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Täytyypä lukaista:) Tykkään kun ilmotat uudesta ososta niin pysyy hyvin kärryillä millon on uutta luettavaa^^

   Poista