sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Osa 8. Rakkautta, murheita ja virallistettu suhde

Oli aika jättää perhe hetkeksi, nuo rakkaimmat ihmiset jotka pari vuotta olivat jo pyörineet niin tiiviisti ympärillä. Nerillä ei ollut muita vaihtoehtoja kuin lähteä takaisin yliopistolle suorittamaan tutkintonsa loppuun. Olihan Cid kotona pitämässä kuitenkin huolen lapsista ja eihän hän olisi poissa kuin korkeintaan kuukauden päivät. Silti Neristä tuntui, että hän tulisi tekemään suuren virheen poistuessaan perheensä luota.

Yliopiston hän aikoi kuitenkin suorittaa alta pois niin nopeasti kuin se olisi mahdollista. Aikuistunut Neri kuitenkin osasi jo hoitaa asiansa ja päättäväinen puhelu yliopiston professorille aikataulun nopeuttamisesta yltyi jo hiukan saarnan puolelle.

Neri tiesi, että kovalla harjoittelulla hän saisi A:n paperit ja pääsisi takaisin perheensä luokse joten kaikki vapaa aika oli käytettävä hyödyksi.

Ensimmäiseltä tunniltaan päästyä juuri yliopistonsa aloittanut muuan nuori miehen alku päätti kokeilla onneaan naisten parissa iskiessään Neriä.
" Hei sie kaunotar, käviskö keilailu tänää vai mieluummin kahvi?", uteli nuorukainen Neriltä.

" Näytänkö mää siltä, että ettisin treffi seuraa?", näpäytti Neri nuorukaista.
" Mulla on avopuoliso jonka kanssa oon tavallaan jo melkeenpä kihloissa ja kaksi kiljuvaa muksua kotona, että näytänkö jokaista miestä deittailevalta?", jatkoi Neri jo hiukan kiukkuisena.
"aaaa...", asia selvä sanoi nuorukainen ja lähti paikalta yhtä nopeasti kuin oli tullutkin.
" Nyt tais kyllä karata jo käsistä stressin takia", mietti Neri omassa päässään.

Nerin vielä kauhistellessa mitä suustaan oli juuri päästänyt sattui vanha heila Tiberium soittamaan kuultuaan Nerin paluusta yliopistolle. Neri halusi kuitenkin vaihtaa kuulumisia Tiberiumin kanssa joten he sopivat tapaamisen läheiseen puistoon.

Odotellessaan Tiberiumia Neriä kauhistutti jo ajatus kuinka hänen täytyisi kertoa Cidistä, Eleinasta ja Existä ja kuinka he menisivät Cidin kanssa pian naimisiin. Tiberium oli kuitenkin hänen ihastuksensa pitkään ja he ehtivät jo suunnitella yhdessä kaikenlaista, nyt kuitenkin oli kulunut pari vuotta ilman minkään laista yhteydenpitoa.

Tiberium hiippaili innoissaan vanhan ihastuksensa luokse.

" Neri! Ihana nähdä sua oot aina yhtä kauniina, mut mikä tää sun katoaminen oli?", aloitti Tiberium heti selittämään.
" Tiesitkö kuinka huolissani mä olin susta, että mitä sulle on käyny, mut ei sillä hätää nyt ku oot täälä taas", jatkoi Tiberium vielä innoissaan.
" Mä odotin sua kokoajan takaisin, koska sillon viimeks kun lähdit mä en ehtinyt antamaan sulle yhtä upeeta timantti sormusta", jatkoi Tiberium edelleen taukoamatta.

" Meinasitko sä kosia mua!", kysyi Neri välissä hämmästyneenä.
" Kyllä, Neri haluisiks sää mennä munkaa naimisiin", kysyi Tiberium uteliaana.
" Odota nyt hetki, mulla oli vähän toisenlaista asiaa sulle", sanoi Neri purren hampaat yhteen.
" Mä olin poissa, koska mulla on nykyjään kotona kaksi ihanaa lasta ja avopuoliso jonka kanssa oon menossa pian naimisiin", kertoi Neri aistien jo Tiberiuksen vihan.

" Siis mitä!, sulla on puoliso ja lapsia!", huusi Tiberium mitä järkytykseltään pystyi.
" Kaiken tän ajan mä odotin sua takaisin sormuksen kanssa ja siinä ajassa sä oot vehdannu toisen miehen kanssa ja perustanu perheen!", jatkoi Tiberium raivon vallassa.
" Kuinka sää kehtasit tehdä mulle näin...", sanoi Tiberium vielä säikähteneelle Nerille.

" Mä oon tosi pahoillani, en ikinä halunnu loukata sua Tiberium", huokasi Neri pidättäen kyyneliä.
" Mä en voinu mitään, että Cid oli jo mun lapsuuden rakkaus", jatkoi Neri vaikeasti
" Vai vielä Cid... En niele tätä roskaa enää, pidä hauskaa Cidis kanssa ja onnee vaan yhteiseen elämään", raivosi Tiberium vieläkin.
" Me oltais oltu täydellinen pari, mutta sä päätökses teit...", sanoi Tiberium vielä lähtiessään paikalta.


--------------------- Seuraavana iltana -------------------------

Toivuttuaan eilisestä kohtaamisesta Tiberiumin kanssa päätti Neri soittaa puhelun kotiin päin. Hän oli edelleen huolissaan, kuinka Cid pärjää Eleinan ja Exin kanssa kolmisteen. Yleensä hän oli hoitanut kaikki koti työt, lapset ja muut Cidin tehdessä maalaus töitä.

 " Ääh vastaaja miksi se penteleen mies ei ikinä vastaa!," kirosi Neri mielessään yrittäessään soittaa Cidin kännykkään.
" Pitäisiköhän sitä olla huolissaan? Äh ei kyllä aikuinen mies osaa kahta lasta vahtia ja taloa", huokaisi Neri lopettaessaan puhelun.

---------------------  Sillä välin Starlight Shoressa ------------------

 Nerin ollessa yliopistolla pystyy Cid saapumaan vihdoin kotiin myös oikeissa työvaatteissaan ilman pelkoa kiinni jäämisestä.
" Hah, se nörtti tosiaan luulee, että maalaus hommista tienaa niin hyvin... Hyvä uskonen hölmö", naureskeli Cid mielessään.
" Parempaa aikaa tehdä keikkoja, kun ei niin hieno ja arvostettu neiti pyöri jaloissa kokoajan ja tarvitse lässytellä korvaan", ajatteli Cid edelleen mielessään.

" Yksi suudelma ja rakastan sua lause riitti pyörittelemään sen rikkaan nörtin sormien ympärille, olisipa kaikki keikat näin helppoja", pohdiskeli Cid mielessään.
" Se todellakin myös luulee edelleen, että kosisin sitä ja kattoisin sen surkeeta olemassa oloo koko elämän", mietiskeli Cid ivallisesti nauraen kunnes kuuli tien varresta äänen.

" Cid mites tän päivän keikka sujui?", sanoi mustiin vaatteisiin pukeutunut nainen.
" Graciela kulta, mitä sä täälä päin teet?", kysyi Cid hämmästyneenä.
" Kuulin huhun, että sun pelinappulas lähti yliopistoon joten ajattelin kotis olevan vapaa", jatkoi Graciela flirttaillen.

" Se on poissa jaloista ainakin kuukauden, joten voidaan nähdä joka yö paljon vapaammin", sanoi Cid hymyillen ja nappasi salarakkaansa tiukkaan suudelmaan.

" Sä et arvaakkaan kuinka kuuma tapaus oot verrattuna siihen hiirulaiseen Graciela, susta ei malta pitää näppejään erossa", huokaisi Cid suudellessaan rakkaintaan kuumasti.

" Mitä voit odottaa nörtistä", naureskeli Graciela ivallisesti.
" Odotetaan nyt rauhassa, että saadaan sen rahat ja sen jälkeen paljastetaan meidän koko peli sille suhteen kera", jatkoi Graciela naureskellen.
" Sen jälkeen häivytään täältä ja mennään vihille", jatkoi Cid hymyillen seuralaiselleen.

" Voisiko tää varkaan elämä olla enää yhtään helpompaa ja maireampaa", huikkasi Graciela vielä Cidille.

---------------- Kuukauden päästä yliopistolla ---------------

Kevät oli jo kerennyt saapumaan yliopistolle. Nerin nopeutetulla aikataululla neidillä oli viimeinen päivä kampuksella menossa. Onhan se haikea jättää paikka pysyvästi taakseen, mutta kotona on ihana perhe odottamassa.

Viimeinen koe ja sitten se kaikki olisi viimeinkin ohitse. Tätä hetkeä Neri oli odottanut yliopiston alusta lähtien.

Neri ei voinut uskoa, että koko yliopisto olisi ohitse. Yliopisto elämän vaiheena toi hänelle kuitenkin niin paljon, rakastavan miehen, kaksi ihanaa lasta, uskomattomia ystäviä, unohtumattomia muistoja ja upeita kokemuksia mitä ei ikinä unohda. Kaikkein isoimpana asiana myös Neri valmistui vihdoin tiedetutkinnon papereilla.

------------------ Takaisin Starlight Shoreen ---------------------

Neri ei malttanut kotiin päästyään pitää näppejään erossa pienokaisistaan. Eleina ja Exi saivat kummatkin  äidiltään kunnon syleilyt.

" Kulta, mulla on ollu kauhee ikävä sua lasten kanssa", leperteli Cid napaten Nerin syliinsä.
" Cid niin mullakin sua ja lapsia, mutta onneks pääsin vihdoin jo kotiin", sanoi Neri hymyillen.

" Rakastan sua muru niin paljon", sanoi Cid suudellessaan juuri takaisin kotiin palannutta avopuolisoaan.
" Hih mäkin sua", hihkaisi Neri hymyillen vielä takaisin.

----------------  Seuraavana päivänä --------------


 Syysmarkkinat saapuivat Starlight Shoren alkavaan syksyyn.

Neri päätti viettää päivän tyttärensä Eleinan kanssa Cidin ollessa jälleen töissä. Exi oli kiukutellut koko aamun joten poika sai jäädä kotiin lapsenvahdin vahdittavaksi.

"Kuka on häidin pikku höpsö rakas, pus pus muru", leperteli Neri tyttärelleen halaillessa tätä hennosti.

Syysmarkkinat eivät olisi mitään ilman perinteistä piirakan syönti kilpailua. Neri päätti kokeilla nopeuttaan josko voitto tulisi tämän kerran.

Mutta ei toinen nainen sattui olemaan hiukan nopeampi...

"Äiti ei voittanut muru piirakan syönnissä, mutta ei se pikkuista taida haitata, tui tui", Neri höpötteli tyttärelleen kutittaessa tätä.

Nälkä pääsi yllättämään pienen, mutta onneksi Neri on hyvä äiti ja oli muistanut pakata rattaisiin maitoa mukaan.

---------------- Sillä välin kotona --------------------

" Yhtä kaunis ja seksikäs kuin aina Graciela", sanoi Cid iskien salarakkaalleen silmää.

" Cid, joko meijän projekti alkais oleen siinä vaiheilla, että pystytään suorittaan loppu rutistus", kyseli Graciela uteliaana.
" Malta hetki vielä rakas, toteutetaan se täysikuulla, mikä on parin päivän päästä", sanoi Cid hymyillen rakkaalleen.

" Niin sitä pitää rakas", sanoi Graciela silitellen Cidin poskea.
" Siitä tulee yksi kunnon täysikuu", jatkoi Graciela vielä hymyillen.

--------------- Samana iltana vielä  ----------------------

" Cid pyysi laittamaan illallista jotta saataisiin pitkästä aikaan syödä yhdessä, ehkä se vihdoin on päättänyt jo kosia", ajatteli Neri valmistellessaan yhteistä illallista.

" Kuitenkin vietetään meidän tulevaisuutta yhdessä, meillä on kaksi ihanaa lasta ja oma koti", pohti Neri syitä miksi kosintaa ei vieläkään ollut kuulunut.
" Ehkä se vain odottaa aivan täydellistä hetkeä sille ja on suunnitellut jotain todella romanttista", jatkoi Neri pohdintaa hymyssä suin.

" Ehkä se ilta vihdoin on tänään", ajatteli Neri innoissaan valmistellessaan ruokaa.

" Neri mä oon vähän pohtinut, jos mentäis kihloihin huomenna pelottelupäivänä ja samalla kun on täysikuu niin musta se olis jotenki jopa kiehtovan romanttista", kysyi Cid uteliaana odottaen avopuolisonsa ilmettä.

 " CID" Oikeestikko? Mä oon odottanut niin kauan, että sä kysyisit", hymyili Neri innostuneena.

" Vihdoin mä oon odottanut niin kauan oikeesti", sanoi Neri taputellen ja pidätellen kyyneliään.

" Kiitos rakas, sä et tiedäkkään kuin onnelliseks tää teki mut", sanoi Neri antaen pusun Cidille.

 Neri päätti valmistella seuraavan päivän kihlajaisiin hiukan koristeita tuomaan lisää tunnelmaa. Markkinoilta poimitut kurpitsat olivat kuin omiaan pelottelupäivän tunnelmaan.

------------------   Seuraavana aamuna -------------

Neri päätti aloittaa aamunsa pitkällä lenkillä rannalle. Luvassa olisi illemmalla kauan odotettu hetki, joten pieni rentoutuminen kotoa teki hyvää. Eikä muutaman vauvakilon pudotuskaan pahaa tekisi neidin mielestä.

" Vielä vähän ja sen jälkeen juosten yhdelle drinksulle ja sitten kotiin odottamaan kosintaa", ajatteli Neri mielessään hikoillessaan juoksumatolla.

" Nyt vielä yhdelle drinkille ja kotiin vaihtamaan vaatteet", ajatteli Neri mielessään.


Drinksusta ei kuitenkaan tullut mitään, kun puhelimeen pärähti viesti Cidiltä. Vihdoin koittaisi se kauan odotettu hetki ja hän saisi sormeensa ison timantin.

-------------------- Hiukan myöhemmin kotona ------------------

 Nerin saavuttua onnesta hihkuen kotiin oli Cidillä kuitenkin vain suunnitelman kohokohta menossa. Särje pelinappulan sydän kaikkein pahimmalla tavalla. Neri ei voinut uskoa todeksi, oliko kaikki Cidiltä vain esitystä ja peliä.

" Sinä, pas*iainen et voi olla tosissas!", huusi Neri niin raivoissaan kuin pystyi olemaan.
" Kaikki nää vuodet sä oot käyttänyt mua vain hyväkses ja maannu ton äm*än kanssa", jatkoi Neri raivoamistaan Cidille.

" Miten sä kehtaat tehdä tän mulle ja lapsille!", huusi Neri ennen rakastamalleen miehelle.

" Sä nörtti oot yhtä syypää pyöritit varmaanki viittä miestä yliopistossa samaan aikaan joten sun on turha haukkua Gracielaa", uhosi Cid sormea osoitellen.
" Ai minäkö tässä nyt oon käyttänyt ihmisiä hyväksi ja aion tosta noin vaan tuhota koko perheen", huusi Neri takaisin Cidin syytöksiin.

" Tää on tässä, häivy mun talostani ja ota oma rakkaas ny mukaan", huusi Neri raivoissaan. 
" Mä en haluu enää ikinä nähä susta vilaustakaan ja sulla ei oo mitään oikeutta nähä sun muksujas", jatkoi Neri vieläkin räyhäämistä.


------------------------ Vielä Samana Yönä -------------------------

" Kaikki meni juuri niin kuin suunniteltiin Graciela", sanoi Cid hymyillen halatessaan rakkaintaan.
" Mähän sanoin, että tää onnistuu kuin leikki", Graciela naureskeli.

" Graciela mä haluisin vihdoin kysyä tuutko viimeinkin mun vaimokseni", sanoi Cid polvistuen maahan.
" Sä tiedät, että mä olen odottanut tätä hetkeä koko leikin alusta lähtien", hihkui Graciela onnesta.

"Eiköhän virallisteta koko juttu nyt Graciela", sanoi Cid nauraen pujottaessa sormusta rakkaansa sormeen.
" Viimeinkin me kaksi rosvojen kuningasta saadaan olla yhdessä ja kaikki tuntee meidät Cid ja Graciela Severuksena", naureskeli Graciela ivallisesti.

Tässäpä tämä 8.osa vihdoin on! Tosiaan koneen kanssa oli ongelmaa, mutta tällä hetkellä ainakin jotenkin toiminnassa. Pelin grafiikkaa jouduin hiukan laskemaan, mutta toivottavasti ei kauhean huomattavaa ole. Mun oli tarkotus kirjottaa pitkä osa, mutta vedän tähän väliin poikki kun noita kuvia on semmoset 500 tullu otettua:D Oli muutenki vähän semmonen kohta, että tähän on hyvä pätkästä. Toivottavasti tykkäätte osasta ja kommentit enemmän kuin ilolla vastaan(:
  

 

 5 kommenttia:

 1. Oho mikä osa :O
  Hyi Cid, minkä tempun teit!! Toivottavasti Neri nyt pärjää lasten kanssa. Todella hyvä osa ja kuvat oli musta ihan yhtä laadukkaita kuin aina ennenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava juttu, että osa miellytti ja juurikin tuollaiseen reaktioon koitin pyrkiä:) Cid oli kyllä todella katala, eikä kukaan voinut vastustaa sen charmia.

   Poista
 2. Hyvin toteutettu kuvio, tää oli sairaan hyvä osa!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Aivan ihanaa, että tarinasta tykättiin pelkäsin, että meneekö jo vähän typeräksi juoni, mutta hyvä, että miellytti:)

   Poista
 3. Vitsi mikä idiootti toi Cid! Oli joo tosi hyvä osa, mut jäi mietityttään kun yhes vaihees(Nerin lähtiessä yliopistolta) siel oli kevät mut vähän sen jälkeen Starlight Shoressa oli syksy?!

  VastaaPoista