Yuilien Vanhat Talot

Lisäilen tänne extrana kaikki vanhat talot jossa Yuilit on vuosien saatossa asuneet pienten selitysten kera, jotta hieman saa vihjettä missä vaiheessa tarinassa oltiin kun kyseisessä talossa asuttiin.


Ensimmäinen talo missä Neri asui Cidin kanssa heidän perustettuaan perhe. Talo kuitenkin kävi hieman ahtaaksi lasten myötä ja riitaisan eron jälkeen Neri ei halunnut nähdä mitään muistoja kyseisestä paikasta enää. Talo esiintyy kuitenkin pitkään vielä Tiberiumin liityttyä perheeseen tarinan mukana. ( Kaupunki Starlight Shore )

Talo numero kaksi valmistui aikana jolloin lapset kasvoivat teineiksi ja Neri aloitteli onnellista elämää Tiberiumin kanssa. Talo ei kuitenkaan esiinny kuin ehkä taustalla hämäämässä muutamassa kuvassa, koska se tavallaan oli vain väliaikainen kyhäelmä ennen kuin sain paratiisisaaren ja halusin muuttaa Yuilit sinne. Tykkäsin tosta terassista, mutta se jäi huonoon menneisyyteen. ( Kaupunki Starlight Shore )
Talo numero kolme sijoittui jo täysin uusiin maisemiin. Tämä talo ei ole oma rakennelmani vaan pelin valmistalo. Se toimii myös väliaikaisena ratkaisuna, kunnes sain rakennettua Yuilleille uuden paremman näköisen kämpän. Tämä talo esiintyy kuitenkin aika pitkälle kun elämä Isla Paradisossa alkaa. ( Kaupunki Isla Paradiso )
Talo numero neljä oli se niin sanotusti Yuilien parempi talo kun oltiin vaihdettu kaupunkia. Tykkäsin hirmusesti sen ulkonäöstä ja pihasta. Talo sijaitsi yksinäisellä pienellä saarella. Tarinassa talo sijoittuu Eleinan ja Rasheedin suhteen alkuun, häihin ja Connorin syntymään.
Jostain syystä mun vaan täytyy kokoajan saada rakentaa uusi talo ku tykkään siitä joten tää jäi vaille asukkaita. ( Kaupunki Isla Paradiso )Talo numero viisi oli isompi yksilö kuin nelonen myös sijaitsi omalla pienellä yksityisellä saarella. Rakensin tähän taloon myös leikkipaikan ajatellen Connoria kun kasvaa, mutta eihän tässä tullu asuttua niin pitkälle asti. Talo sijoittuu tarinassa aikaan jolloin Rasheedin ja Eleinan suhteessa oli outoja mutkia, Connor oli taapero ja Neri oli oma höpsö itsensä. ( Kaupunki Isla Paradiso)                              
Talo numero kuusi sijoittuu aikaan jolloin muutin Yuilit jälleen uuteen kaupunkiin. Tässä talossa asuttiin koko ajan jakso jolloin Eleinan ja Rasheedin suhde alkoi rakoilemaan ja lopultapäättyi. Tässä välissä Eleina myös tapasi Leroynjonka kanssa meni kihloihin. Eleina sai myöstoisen lapsen Catalinan ja Connorista kasvoikunnollinen nuori mies. ( Kaupunki Appaloosa Plains )

1 kommentti:

  1. Upean näköinen talo! Miten olet saanut tuon katon tuolla tavallaa, että ylempi on matalampi?

    VastaaPoista