tiistai 16. lokakuuta 2012

Vanhusten ilontuojat nuo veikeät pyöreät kirkuvat lapsenlapset

En kauheesti oo kerenny tässä taaskaan pelailemaan, mutta edes hiukan olen yrittänyt jotta saisin tänne kuvia laitettavaksi^^ Edelleen on tullu pelailtua Moonlight Fallsissa ja samalla perheelläni eli Lelein perheellä. Tällä kerralla siis luvassa hiukan Xemen kummistakin lapsista Cios:sta ja Cily:sta, jolla päätin pelata myös hiukan eteenpäin elämässä, kun ei itse siinä näyttänyt onnistuvan...

Cion morsian Countess pamahti paksuksi aika äkkiä häiden jälkeen ja parin esikoinen teki kovaa vauhtia tuloa perheeseen. Tytön halusin todella kovasti ja pakotin Countess:in lukemaan kaikki raskauskirjat ja katsomaan piirrettyjä, jotta oisin saanut kaksoset tai vaikka kolmoset. Oon kerran koko pelin aikana saanut vaan kolmoset! Tykkäsin kovasti Countess:in raskausvaatteista ne oli ihan nätit ja sopi neidollekkin hyvin^^

Lelei sukuni uusin jäsen syntyi. Saivat tyttövauvan mikä oli toiveissakin, mutta missä mun kaksoset O.O? Näin vaivaa että niille ois syntyny kaksoset. Vauva peri äidin tumman ihon, mutta kyseessä on edelleen äidin ja isänkin geeniä kantava vampyyri vauva. Radolassa ihmeteltiin vampyyrin tummaa ihoa, mutta luulen sen olleen ihmisenä tummaihoinen ja muuttuessa tummaihoinen vampyyri näyttää tuollaiselta vihreän ruskealta?

Vauvalle sisustettiin perhostapettinen huone ja mamma oli käynyt ostaan jo vampyyri nallenkin^^ Ei vaan julkkislahjana olin saanut ja jotenkin sopi täydellisesti vaaville. Cio ei myöskään osannut pitää näppejään erossa esikoisestaan

Xeme eleili eläkepäiviään puutarhaa hoidellen ja kasvatti monenlaisia vihanneksi Countess:ille kokattavaksi. Xeme kuitenkin tiesi, että hänen päivänsä tulisi kohta ikää kun oli jo 89 vuotta. Tässä vaiheessa myös huomasin perheen talon käyneen pieneksi ja päätin kunnostaa uuden ja isomman myös paremmalle tontille.

Perheen uusi talo, mielestäni aivan upea! Ei kuitenkaan itse rakennettu vaan ladattu talo. Kuitenkin muokattu alkuperäisestä hiukan mallia, ikkuvat,ovet ja tapetit vaihdettu täysin. Tontti on myös upea aivan joen tuntumassa, mistä näkymät sillalle ja ratsastustallille. Iltasin upea auringonlasku heijastuu pihassa ja aamullla nousu. Iltasin talo myös näyttää välillä kummitustalolta, mutta se ei vampyyrejä varmaan haittaa. Talossa on kunnolla tilaa koko perheelle 3 kerroksen voimin.

Yksi syy myös isomman talon hankinnalle oli, että Countess odotti perheen lisäystä. Toiveena oli jälleen tyttö ja itse haluaisin ne kaksoset. Vikassa kuvassa myös Lelei perheen kalleudet, sydämmen muotoiset jalokivet^^ upeita

 Mummu oli myös yhtä hymyä kun sai kuulla saavansa toisen lapsenlapsen^^ Xeme on vanhuksenakin kaupungin kaunotar "jumalatar"

Viime hetken palavereita keskenään, koska lapsi syntyy mahasta päätellen millä hetkellä hyvänsä.  Taustalla perheen uusi lemmikki koira, mutta siitä seuraavalla kerralla tarkemmin nyt ei kuvaa.

Kuten arvasin sairaala kutsui ja ponteva poikalapsi syntyi. Missä mun kaksoset O.O? Countess:in naamasta näki kuinka suunnattoman onnellinen pariskunta on poikalapsestakin vaikka toivoivat tyttöä. Kotona mummokin odotti malttamattomana lapsenlapsen näkemistä.

Xeme olikin heti malttamattomana vastassa poikaansa Cio:a ja onnittelemassa tätä pienokaisesta. Xeme oli myös suunnattoman onnellinen nähdessään edes kahden lapsenlapsen kasvua, koska hänen aikansa olisi kohta.

Lelei perheessä arki kuluu Xeme:n tehdessä keitoksiaan ja riehuttua niitä heitellen kaupungilla. Countess taas on opettanut pienoista tyttötaaperoa kävelemään. En millään satu muistaan taaperon nimeä nyt:( Samalla mainitsen, että kyseessä on sama lapsi kun vauva kuvissa, mutta vaalensin sen ihon taaperona, koska en kauheesti tykänny siitä ruskeasta... Ruskee ei jotenki mielestäni vaan sopinu vampyyreille. Ihana taapero kuitenkin peri äitinsä punaiset silmät^^

Ihana tui tui, toivottavasti tytöstä kasvaa kaunis sitten aikuisuudessa.

 Xeme ei myöskään malttanut pitää käsiään erossa  tai katsettaan lapsenlapsista. Myös poikavaaveli on ehtinyt jo kasvaa taapero ikään.

 Cio:n ja Countess:in ihanat taaperoiset. En malta odottaa, että pääsen näkeen mitä näistä kahdesta kasvaa aikanaan. Varsinkin poju on aivan isänsä näköinen, kun taas tyttö hiukan äitinsä. Ihot tosiaan vaalennettu kummallakin isän näköisiksi, kun en kauheesti lämpene äidin ruskealle iholle kun kyseessä on vampyyreita.  Ensi kerralla kuitenkin lisää muksujen kasvusta, Xemen elämän viimeisiä hetkiä ja Cio:n siskosta teen erikseen postauksen väliin ehkä tänään tai sitten huomenna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti