lauantai 10. marraskuuta 2012

Uusi simi uusi elämä Moonlight Fall:issa

Ikävä tapaturma tai oikeastaan vain sanonko minkä tempun kone teki... Eli viimeisimpien kuvien jälkeen, kun koitin uudelleen mennä pelailemaan Lelei perheellä oli talletukseni vain kadonnut mystisesti? Eli valitettavasti en heistä pysty kirjoittamaan, vaikka kuinka haluaisin:( Tykkäsin kyseisistä simeistä tosi paljon, varsinkin Cio:sta ja Countess:ista! Noh en kuitenkaan kauaa surrut vaan päätin aloittaa uudella simillä eteenpäin. En vaan muista yhdenkään simin nimeä, siitä on jo kauan kun olen nämä uuden perheen kuvat ottanut ja pelannut viimeksi... Ensi kerralla, kun pelin avaan täytyy kirjottaa lapulle ylös jos ei muu auta.

Uusin simini ja uuden perheeni tuleva aloittaja. Eksoottiset silmät jos joku kiinnitti huomiota johtuvat neidon ihmissusi piirteestä^^ Halusin kokeilla pelata ihmissudella myös, koska en ole vielä kertaakaan kokeillut sitten supernaturalin julkasun jälkeen. Mielestäni ihana simi tykästyin kovasti.

Keiju taaperot, voiko suloisempia olla! Varsinki kuvan pikkuneiti vaaleanpunaisine siipineen ja vaatteineen^^

Ensimmäinen iltapäivä sujui puistossa katsellen kaupunkilaisten touhuja. Kaikki ihmiset olivat uusia ja hieman myös erikoisia omalla tavallaan. Shakin peluulla myös harjoiteltiin uusia taitoja, joista tulisi olemaan apua tulevaisuuden ammatissa. Moonlight Fall:in auringonlaskun myötä tuleva väri on myös kaunis.

Seuraavalla päivällä pelissä heitinkin neitoseni heti työn pariin, jotta elämäntavoite maailmankuulu kirurgi saavutettaisiin nopeammin. En malta odottaa, että ihmissuteni saa myös kauniin valkoisen lääkärintakin päälleen, mutta 9 ura tasoa edessä päin. Kolleegat näytti monipuolisesti olevan miehiä valkoisissa takeissa, joten silmän ruokaakin varmasti töissä on.

Löytyihän töistäkin jopa aivan täydellinen mies. En oo kertaakaan vielä pelatessani sims 3 törmänny yhtä sopivaan kumppaniin joka sattui olemaan simini pomo. Ei ollu muita vaihtoehtoja kun laittaa ne tutustumaan toisiinsa nopsaan ja ehtihän nuo mennä samana päivänä jo kihloihin... Ihan syystä laitoin nopeasti kihloihin, jotta en missään nimessä kerkeä hukkaamaan kyseistä miestä. Kummankin elämän tavoite on maailmankuulu kirurgi ja luonteet sopi loistavasti yhteen. Awws nää on ihania yhdessä^^ Huomenna kirjoitan kuitenkin heistä hiukan lisää, nyt ei ajatus kulje enää tähän aikaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti