torstai 13. joulukuuta 2012

Pientä infoa kaikesta tulevasta ja blogin idean muuttumisesta + kolmen perheen pienet esittelyt

Alkuun pieni info blogin muutoksesta ettei ihan sekavaksi menisi. Eli jatkossa tulen kirjoittamaan vuorotellen tai miten tulen kokemaan parhaaksi kolmesta eri perheestä pieni muotoista kerrontaa. Yhdestä perheestä olen jo ehtinyt aloittamaan eli siitä voi lukea aikaisemmista postauksista. Muutin myös blogin pohjan kokoa ja banneria joten vanhat postaukset ei aivan täydellisesti sopeudu uuteen muutokseen. Jatkossa kuvista pitäisi tulla hiukan isompia tai sitten joudun tyytymään tän hetkiseen kokoon sen näkee kun seuraavan postauksen muodostan. Eli jatkossa blogissa esiintyy kolme eri perhettä jotka ovat:

Hurl - Mirell ja Argus
- Eli kyseessä on jo blogissa hiukan edennyt ihmissusi pariskunta Moonlight Fallsista missä kummankin elämäntavoite on saavuttaa lääketiede 10 eli maailmankuulu kirurgi. Tähän mennessä Argus on jo saavuttanut tason 10 lääkärinä ja Mirell kovaa vauhtia perässä olisiko 7 tällä hetkellä. Pariskunta muutti pienestä Moonlight Fallsin kämpästä uuteen isompaan, osti kalliin uuden auton, matkustivat Egyptiin lomailemaan, adoptoivat kissan nimeltä Naksu ja menivät kihloihin. Tulevaisuuden suunnitelmia olisi järjestää suuret kesä häät kotipihassa, mutta kiireellinen elämä ei ole vielä sitä sallinut, eikä myöskään pienokaisten mietintä ole aivan heti suunnitelmissa. Pariskunta tahtoo aluksi ottaa elämästä kaiken ilon irti kaksi, matkustella hieman, juhlia kavereiden kanssa, koska ehtiihän sitä perheen perustaa.

Tirid - Fyni ja Paguk
- Yksi uusista perheistäni joten sen esittelystä en kovin pitkää viitsi tehdä. En halua tähän kirjoittaa kaikista tapahtumista jotka tullaan näkemään seuraavissa postauksissa. Perheen aloittaja simini toimii kuitenkin neitokaiseni Fyni Tirid (bannerin keskikuvassa). Alunperin loin Fynin kokonaan vain kokeillakseni vuodenaikoja, mutta lopulta aloin pitämään sen elämästä varsinkin ihanan Paguk miehen takia (myös bannerin keskikuvassa). Fyni työskentelee poliisina Twinbrookissa ja Paguk noh valitettavasti vielä viime pelailun jälkeen työtön... Suunnitelmia on, mutta katsotaan mitä miehestä tulee^^ Koska tarkoitukseni ei ollut tämän simin elämästä alunperin kirjoittaa mitään alussa on vähän vähäisesti otettuna kuvia, mutta päätettyäni jatkosta kuvia tulee olemaan paljon enemmän. Tulevaisuudessa Fyni toivoo Pagukin olevan se oikea ja saavansa perheen mistä on aina unelmoinut, myös muutama mahdollinen lemmikki haluaisi muuttaa Fynin elämään mutta alien miekkonen ei niitä vielä ole halunnut.

Hertl - Jiool ja David
- Toinen uusista perheistäni ja oikeastaan tarkotukseni ei myöskään ollut Jioolla pelata sen enempää kuin testata uutta kaupunkia Moste Vistaa. Jioolin elämä kuitenkin alkoi vaikuttamaan ihan mielenkiintoisalta ja koska rakastuin Monte Vistaan niin pahasti. Jiool on aina rakastanut kasveja ja puutarhan hoitoa ja mikä sen parempi paikka ryhtyä puutarhuriksi kuin Monte Vistan vihreät kukkulat maatilalla. Yksin asuminen ei kuitenkaan neitoa miellyttänyt joten hän adoptoi kaksi hevosta ensin Rasmuksen ja myöhemmin vielä toisen nimeltä Luumu. Myös pitkän nettideittailun, monien rukkasten ja illallisten jälkeen Jiool vihdoin löytää elämänsä miehen Davidin. Tulevaisuudessa pariskunta haluaa ison lapsilauman juoksemaan maatilalla, viettää romanttisia kesä häitä tuttavien kesken ja nauttia arjesta Italialaisessa kaupungissa. Pariskunta myös meni kihloihin nopeasti tapaamisen jälkeen, mutta toivottavasti David on se oikea ja liitto kestää. David ei myöskään ollut aluksi aivan normaali ihminen, mutta rakkaan puolesta hän luopui jostain itsessään?

Näillä mennään eteenpäin ja tosiaan viikonloppuna olisi tarkoitus kirjoittaa ensimmäinen osa Tirid perheen elämästä ja siitä jatkaa Hertliin. Toivotaan, että suunnitelmani onnistuu ja peli kestää eikä aloita bugittamaan. Toivottavasti myös lukijoita löytyy ja jopa joitakin kiinnostaisi jo nytten?:D

5 kommenttia:

 1. Hmm, kuulostaa hyvältä, lukijana jatkan ehottomasti :> Tästä on tullu itseasiassa yks omia suosikkisimsblogeja, varmaan siks ku on niin aktiivinen, ja aktiivisia (suomalaisia) blogeja tuntuu olevan edelleen tosi vähän.

  Bannerista sen verran, et simejähän on 6 eikä 3, eli eikös sen mieluummin pitäis olla tyyliin "3 Different Pairs/Couples" tai "Families" tms.?

  -MCRmadness

  VastaaPoista
 2. Oh kiva kuulla että tykkäät^^ Huomenna olisi tarkoitus julkaista yhdestä perheestä postausta. Totta tuo että bannerissa on 6 simiä, mutta haluan tehdä tarinat kuitenkin aloitus simien perusteella mitkä ovat kuvissa näkyvät naiset sen takia puhun vain 3 eri simistä. Voi olla, että vaihdan jossain vaiheessa kun tarinat on pidemmällä mut aluksi ainakin pidän ajatuksen 3 perheen perustajassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutin kuitenkin mieleni ja totesin, että ehkä kuitenkin vaikuttaa paremmalta jos otsikossa puhutaan pariskunnista. Kirjoitan kuitenkin molemmista osapuolista pareissa, joten kumpikin ansaitsee otsikossa maininnan:)

   Poista
  2. Nyt vaan pakko sanoa, et oikeestihan se kirjotetaan "erilaista", yhellä ällällä :D Sori kamala nipotus! Mut jos ite tykkäät mieluummin noin ni mikäs siinä :p

   Poista
 3. Itestä kumpikin kuulostaa ihan hyvältä niin annan nyt olla, koska en jaksa tehdä korjausta jälleen banneriin:O Tosiaan ei tuo nipotusta ollut mielipiteen saa ilmaista, mutta tämän kerran en mene ainakaan vielä muokkaamaan

  VastaaPoista