sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Tirid - Ensimmäistä kertaa julkisuuteen

Hiukan ehti näköjään jo postauksen tekeminen ensimmäisestä perheestä menemään sunnuntain puolelle, mutta haluan vihdoin tuoda ensimmäisen perheen julkisuuteen^^ Kyseessä on Tirid perheen porukka millä ei siis alunperin ollut tarkoitus pelata vuoden aikojen testausta pidemmälle. Loppuen lopuksi tykästyinkin niihin niin paljon, että halusin julkaista kuvia ja pientä tekstiä muillekkin. Huomio pahoittelen suuresti kuitenkin alun huonoa kuva valikoimaa, koska tosiaan tarkoitukseni ei ollut pelata Fynillä pidempään joten en älynnyt alussa napsia kuvia:(Pölinöistä ei kuitenkaan enempää vaan mennäänpä tutustumaan aloittaja simiin eli Fyniin.


 Fyni Tirid nuori naisen alku juuri muuttanut kaupunkiin nimeltä Twinbrook. Ensivaikutelma kaupungista kylmää, sateista ja kuoleman hiljaista. Ensivaikutelma juuri ostetusta uudesta kodista upea ja vastaa täydellisesti mitä Fyni halusi. Pieni persoonallinen kosketus ja talosta tulee täydellinen. Fyni on koko ikänsä elänyt vanhempien hoivissa suuremmassa kaupungissa joten muutto hiukan rauhallisempaan kaupunkiin tuntui juuri oikealta vaihtoehdolta. Ei tarvitse kokoajan varoa, että taksi ajaa päälle kuskatessa rikkaita kiireellisiä ihmisiä tai milloin ne liikennevalot oikein vaihtuvatkaan. Kaupunki mistä löytyy kaikki tarvittava ja samalla kuitenkin syrjäisempi seutu missä on hyvä käydä haukkaamassa raitista ilmaa kun tarve vaatii. Fyni oli täysin tyytyväinen uuteen seutuun mihin hän uskoi asettuvansa aikanaan hyvin.

Fyni on aina pitänyt veden läiskyttelystä eikä hän myöskään mikään hienohelma ole jota vaatteiden vähäinen kastuminen haittaisi. Ensimmäinen asia aamun sarastaessa olikin päästä läikyttelemään yön aikana sateen pihatielle kasaamia lätäköitä.

Nuuhs sateen jälkeinen raikas ilma ja kauniit kesäkukat olivat juuri mitä Fyni kaipasikin. Toinen päivä uudessa kaupungissa oli tarkoitus käyttää kesämarkkinoilla tutustuen kaupunkilaisiin ja itse uuteen kaupunkiin. Tietenkin tarkoitus oli myös pitää hauskaa ja kokeilla erillaisia aktiviteetteja joita markkinat tarjosivat.

Kesämarkkinoiden kohokohta Fynille tietenkin oli rakettien ampuminen illansuussa, mutta päivään mahtui monenlaista tekemistä kuten hodarien syöntikilpailuja, ostosten tekemistä pienestä markkinakojusta ja myös paikallisten kanssa juoruilua. Päivään kuului myös ensimmäinen työpäivä poliisiasemalla konttorirottana vai mikä olikaan ensimmäinen nimike en enää muista valitettavasti. Työvaatteina Fynille ainakin alkuun on tylsät farkut ja paita viritelmä (odotellen jo poliisien hienoa mustaa uniformua!).

Iltaan markkinoilla myös mahtui uuden jäätelökoneen testausta. Fyni ei osannut päättää mitä makua ottaisi joten takana jonossa odotellut rouva alkoi käydä jo tympääntyneeksi. Lopulta pitkän harkinnan jälkeen ensimmäiseksi kokeiluksi päätyi sateenkaari tuutti joka näytti herkulliselta myös omaan silmään^^

Talon kuistille saapui odottamaton vieras yön aikana ja tietenkin oma kiinnostus heräsi heti miltä alien vauvat sims 3 tulisi näyttämään... Mitä tästä seurasi? Tietenkin se, että oli pakko laittaa Fyni tutustumaan komistukseen välittömästi ja toivoin, että niiden luonteen piirteet tulisi sopimaan yhteen ja saisin uuh niin erikoisen miehen Fynille.

Ne sopi yhteen! Happy fiilis, koska tuun saamaan alien vauvan jossain vaiheessa ja jostain kumman syystä tykkään jos perheessä on jotain erikoista tällä kerralla alien. Jotenki Fyni ja herranen näytti heti somalta pariskunnalta^^ En vaan tiedä miksi Fyni meni tutustumaan miekkoseen bikineissä? Ehkä se halusi esitellä täydellistä kroppaansa ja herättääkseen enemmän kuumia tunteita?:D

---- Muutama kuukausi myöhemmin----

Elämä ja tutustuminen Pagukin kanssa oli lähtenyt nopeasti käyntiin. Fyni uskoi Pagukin olevan juuri se oikea hänelle ja perustavansa perheen tämän kanssa. Kesä oli mennyt nopeasti yhdessä käyden uimassa ja hengaillen rannalla nauttien vain toisistaan. Syksy teki jo tulojaan ja vähitellen alkoi olla aika miettiä josko tulevaisuus tulisi etenemään yhdessä.

Sinä samaisena iltana vietettyään yhdessä koko päivän rannalla Paguk päätti tehdä siirtonsa ja oli aika kysyä se tärkeä kysymys rakkaalta ihmiseltä. Fynille Pagukin kosinta tuli aivan yllätyksenä, mutta ei sillä etteikö hän olisi jo odottanut sitä. Siitä romanttisesta illasta alkaisi heidän taivallus yhteiseen tulevaisuuteen.

Fyni oli täysin alien rakkauden vallassa Paguk oli lumonnut hänen sydämmensä jokaisen nurkan. Hän ei vain voinut saada tarpeekseen tulevasta miehestään ja samana päivänä kun he päättivät mennä kihloihin tekivät he myös päätöksen yhteen muutosta Fynin kämppään.

---- Kuukausi myöhemmin ----

Syksy oli kerennyt saapua Twinbrookiin ja värjäsi naapuruston kauniin oranssiksi. Sumu peitti kaupungin allensa aamuisin jolloin tunnelma oli aavemainen.

Tunnelma pariskunnan talossa kuitenkin on lämmin vaikka pihalla syksy tekikin nopeasti tuloaan. Yhteinen arki oli lähtenyt käyntiin hyvin vaikka yhdessä olikin asuttu vasta kuukausi. Fyni ja Paguk olivat myös suunnitelleet häitä viettäisivätkö he suuret vieras häät vai pienet kahden keskiset. Ajatus pienistä häistä kiinnosti, koska stressi suurista häistä ei auttaisi yhtään Fynin tilannetta?

Talvea odotellessa pariskunnalla oli myös muuta odoteltavaa ja kaikki tuleva myös hieman pääsi jännittämään. Syksyn viileinä iltoina kuitenkin voi käpertyä yhteen ja muistella kesän upeita hetkiä. Mieltä myös piristää katsella kuvia joista välittyy lämmin tunnelma ja kesällä yhdessä vietetyt hetket.


2 kommenttia:

  1. Tuliko Baguk pihalle sattumalta vai siepattiinko Fyni ensin? :D Yrittiks miekkonen karata vai pysykö kiltisti kotinurkilla tutustumisen ajan? Mulla alienit tuppaa karkaamaan heti kun ovat palauttaneet simin kotiin, eikä raskauksia koskaan synny aluksessa.. :/

    Oisitko voinut laittaa sen postauslistan tänne blogiin näkyviin? :) Helpottaisi postausten lukemista ja etsimistä ainakin siinä vaiheessa kun oot saanu kirjoiteltua enemmän. :)

    VastaaPoista
  2. Paguk ilmestyi talon kuistille aivan sattumalta kuulu ensin vaan epämääräisiä ääniä, että ufo laskeutui tielle ja se käveli vaan siihen ovelle seisoskelemaan. Vähän aikaa se malttoi pihalla Fynin kanssa jutella, mutta nopsaan ehti karkuun mennä. Laitoin Fynin seuraavana päivänä vaan soittamaan Pagukille ja siitä niitten suhde kehittyi:) Mulla ihan sama ongelma vaikka simi siepattas kuinka monta kertaa ei ikinä raskautta:(

    Juu mun tarkoitus olisikin tehdä reunaan pieni kohta josta klikkaamalla saisi tietyn perheen tarinat näkyviin, en vain vielä ole muistanut laittaa ja vasta tän blogin kanssa vauhtiin pääsee^^ Tulossa on kuitenkin hyvin pian ja tähän mennessä löytyy tarinaa vasta Hurlin parista ja tämä Tiridin ensimmäinen osa.

    VastaaPoista