sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Hertl - Villiä menoa Monte Vistan illassa

Huh tässä on näköjään kerennyt vähän aikaa vierähtämään sitten viime postauksen, mutta nyt ollaan takasin blogi maailmassa. Hertlin toinen kuvapätkä on ollu koneella jo jonkin aikaa, mutta muilla perheillä en pystynykkään pelaamaan koko aikana. Kuten viime postauksessa mainitsin olen saanut taistella sims 3 kanssa, kun se ei ole suostunut toimimaan, kunnes keksin että kokeilen poistaa kaikki posepackit ja eiköhän peli hiukan paremmin alkanut pyörimään ja sain luistelun + rullaluistelun toimimaan. Jouduin kuitenkin hankkimaan kamera hackin takaisin, koska kuvailu olisi mahdotonta ilman sitä ja nyt on sellanen tilanne, että luistelu + rullaluistelu ei taaskaan toimi... Ei varmaan mitään muuta korjaus mahdollisuutta, kun poistaa se kamera hacki jota en kyllä valitettavasti voi tehdä:l?
Nyt kuitenkin takaisin perheen pariin eli Hertl part 2.

Syksyn viilenevät ilmat tekivät jo tulojaan Monte Vistan kauniille kukkuloille. Maata peitti iltaisin jo pieni routa kerros. Ilmassa leijui kuitenkin jokin yliluonnollinen olomuoto ja taivaan rannassa näkyi epämääräistä välkettä

Jokin ylimääräinen leijaili nimittäin sinäiltana Jioolin tontilla kidnapaten Jioolin mukaansa. ( Tässä vaiheessa toivoin että Jiool tulisi raskaaksi, mutta ei...) Alienin aluksessa näytti olevan kiva keltanen tipu koristeena

Takaisin maankamaralle päästyä Jioolista näki heti oliko kyseinen avaruusmies houkuttelevan näköinen ja ei kovin positiivista palautetta saanut. Kidnappauksen jälkeen alien otti aluksensa ja lähti lätkimään, eikä sen jälkeen ole näkynyt.

Kaunis aamu valkenee Monte Vistaan. Rakastan kyseisen kaupungin maisemia upean monipuoliset ja efektit on todella kauniit.

Jioolilla ajatukset kuitenkin harhailivat vielä edellis illan alien seikkailussa, eihän hän ollut tietoinen, että sellaisia olisi edes olemassa saatika hänen pihallaan. Neiti päätti upottaa ajatuksensa kurpitsa piirakan valmistukseen, koska tulisi hän saamaan pian kutsu vieraan. Muutaman päivän takainen rakkauskirje tuotti positiivista tulosta ja kyseinen ihastus lupasi tulla vierailulle.

David saapui kuin saapuikin Jioolin kämpille. Davidin ulkonäkö hiukan mietitytti ja Jiool varsinkin huomasi kuinka karvainen mies oli. Myös miehen pitkät hampaat eivät jääneet ilman huomiota ja ne hiukan kummastuttivat.

Alkujännityksen jälkeen juttu kuitenkin lähti luistamaan ja ööh:D Hiukan mahan rapsuttelua

Kemiat kuitenkin täsmäsivät todella nopeasti ja Jiool oli valmis kokeilemaan josko David olisi valmis ensisuudelmaan. Neidin onneksi pakkia ei tullut ja David oli aivan yhtä mukana kuin hänkin. Tässäkö tulisi olemaan hänen tuleva aviomies? Hän olisi valmis asettumaan ja saamaan perheen, erillaiset deitit eivät Jioolia enää kiinnostanut vain ja ainoastaan yksi mies ja se oli David.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puoli vuotta myöhemmin.

 Aivan tavallisena päivänä Jiool sai kokea yllätyksen kun alakerrassa häntä oli kalsarisillaan tanssiva David viittoen Jioolia tanssilattialle. Pariskunta oli tapaillut toisiaan puolisen vuotta ja David oli muuttanut Jioolin kämpille asumaan. Arki sujui hyvin ja Jiool ei voinut pitää katsettaan erossa koko Monte Vistan komeimmasta ja lihaksikkaimmasta miehestä.

Sinä samaisena päivänä David oli päättänyt viedä suhteen seuraavalle tasolle ja aikomuksena oli kosia Jioolia. Hän oli varma että Jiool suostuisi hänen vaimokseen olihan neito koittanut jo hiukan vihjailla mahdollisista kesähäistä ja esitellyt häämekkoja morsiuslehdistä. David kiskaisi korurasian käteen viereiseltä pöydältä polvistui ja esitti kysymyksensä " Jiool olisin maailman onnekkain mies jos menisit kanssani naimisiin". Vastaus oli selkeä kiljumista, hyppimistä ja tarve kiskoa sormusta jo sormeen. Jiool ei voinut olla onnellisempi hän löysi upean miehen ja he menisivät naimisiin.

Arki kuitenkin kului häitä suunnitellessa ja hoitaen kasvihuonetta. Jiool on ammatiltaan puutarhuri ja pitää tarkkaan kuria jotta vihanneksista ja hedelmistä tulee täydellisiä myytäväksi. Ennen häitä Davidin kanssa oli kuitenkin tarkoitus juhlia tuttava piirin kanssa polttareita ja toivoa niiden pysyvän maltillisina.

Perheeseen adoptoitiin myös uusi heppa nimeltä Luumu. Jioolin aikaisempi heppa Rasmus taisi rakastua ensisilmäykseltä ja jos haikara toisi jossain vaiheessa varsan:)

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Muutama kuukausi kihlautumisen jälkeen

Oli aika viettää polttareita, joten David valmistautui illan juhliin vetämällä rankan kuntojumpan. Täytyihän miehen lihaksistaan huolta pitää ja täytyihän vaatteet vain jättää lattialle, jotta Jiool ne joutuisi siivoamaan.

Polttarit kuitenkin lähtivät käyntiin ja vieraitakin paikalle parin lähipiiristä saapui ihan mukava määrä. Joku oli myös soittanut paikalle poliisi asuisen tanssijan joka päätti keittiössä alkaa pyörähtelemään.

Juhlista ei vissiinkään jäänyt mitään puuttumaan löytyi Davidin ex ihastus jonka kanssa meinasi alkaa säätämään juhlissa, morsian koitti poliisi miestä lämmitellä, mutta siitäkään ei tullut mitään ja vieraat toi paikalle monipuolisesti syötävää. Löytyi juustotarjotinta, palaneita juustoleipiä, kuten myös kuorrutettuja hummereita.

Jossain vaiheessa juhlailtaa yksi vieraista heitti juhla-asun nurkkaan ja hyppelehti menemään alusasu päällä. Myös shamppanjaa kuohahteli kiitettävästi vieraiden kuten morsiammen valkoisen asun päälle. Jioolin hiuskoriste oli kivan näkönen kun jälkeen päin katselin.

Eikä mennyt aikaakaan, kun morsian heitti myös vaatteet nurkkaan paljastaen "upeat" alusvaatteensa...

Lisää illan tunnelmista: mahtava bilemuhinointi, poliisi tanssahtelemassa, alusasu nainen en muista enää nimeä, mutta joku Monte Vistan asukas, juomat lentelee ja meno vain jatkuu.

Jossain vaiheessa iltaa kuitenkin myös rauhoiduttiin ja hetkellisesti syötiin puhuen kaikesta mahdollisesta. Huomasin muuten, että vieraina aika paljon ihmissusia

Loppuillan tunnelma oli pääosin tanssimista ja juoman viskomista + vaatteiden kadottamista ja vieraita hyppi alusvaatteissa morsiammen seurana. Mahtavat juhlat oli kaikkien vieraiden mielestä ja katsotaan millaset tulevista häistä sitten tulee.

Ainii ja sulhanen oksenteli loppuillasta ulkona olevaan kukkapenkkiin haha...

----------------------------------------------------------------------------------------------
Seuraavana aamuna

Koko seuraava aamu Jioolilla menikin talon siivoamiseen juhlien jäljiltä ja myös paikkoja oli onnistuttu tuhoamaan. Aamuisen kahvikupin ääressä myös mieleen palailivat tulevat häät mihin aikaa oli hyvin vähän.


5 kommenttia:

 1. Todella ihana tämä sinun blogisi! Pelisi näyttää jotenkin todella kivalta, ja simisi ovat ihania:3 Täytyy muuten kysyä, että mistä on kahden edellisen parin kodeista löytyvä sydänlauta-aita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ilo tietää, että blogi miellyttää^^ Kyseinen lauta-aita löytyy tsr:stä tekijältä mutske ---> http://www.thesimsresource.com/artists/Mutske/

   Poista
 2. Ihana kuvapostaus taas! Tykästyin Luumu nimeen, täydellinen nimi hevoselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ihanaa, että tykkäät ja olen huomannut pelin arpovan yllättävän hauskoja nimiä eläimille, kun oma mielikuvitus ei aina hauskoja nimiä suo^^

   Poista
  2. Jep jep, olen huomannut saman :)!

   Poista