perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hurl - Kiireellinen arki, mutta deittailua rakkaimman kanssa ei unohda

Oon ollu todella iloinen tulleista positiivisista kommenteista ja erityisesti kun muutama on maininnut blogini olevan hyvin mukava^^ Se on kiva tietää, ettei ihan tyhjän takia kirjoittele ja napsi pelissä kuvia vaan, että se ihan oikeasti piristää joidenkin päivää. Itse kuitenkin kun tykkään kuvia otella ja muistella hyviä peli hetkiä ja tykkään kehittää päässäni tarinaa pelattaville hahmoille. Pelin kanssa kuitenkin pientä ongelmaa on edelleen sammuu 30min välein noin joka hiukan on ärsyttävää, mutta nyt kuitenkin kasassa Hurlin postaus ja uusi kieppi pareissa.

Yksi pitkä työilta oli taas Mirellillä ohitse. Tuntui, että kaikki aika paloi töihin, mutta ylennystäkään ei kuulunut. Miksi hänen piti näyttää pomolle osaamisensa, kun pomohan oli hänen kihlattunsa? Pieni lepertely ja hänhän voisi hyvinkin saada ylennyksen heti.

Kotona vastassa kuitenkin oli heti pieni kissanpentu. Mirellin ja Argusin kissat Naksu ja Piki pitkän yrittämisen ja tutustumisen jälkeen vihdoin saivat kissanpennun. On se vaan niin söpö, mutta jotenkin näyttää omaan makuun puusta veistetyltä:D

Kotona aika kului pääosin opiskeluun koska lääketieteessä ei koskaan voi tietää ja osata tarpeeksi. Se pieni ylimääräinen aika mitä kuitenkin löytyi Mirell oli päättänyt opetella maalausta. Vaikka ensimmäiset taulut eivät kaunokaisia olleetkaan.

Mirellin onneksi lämmin kesäpäivä sattui olemaan hänelle vapaa, kun Argus joutui lähtemään töihin. Aurinko poltti ihoa 32.C lämmöllä, mutta onneksi talon takapihalta löytyi uima-allas ja upea uusi ponnahduslauta. Mahaplätsi näytti kuitenkin tekevän kipeetä Mirellin ilmeestä päätellen.

Argusille drinkit oli töiden jälkeen tarpeen kun taas Mirell päätti koittaa saada ihoonsa hiukan väriä.

Aurinkoinen päivä päätettiin kuitenkin suunnata viettämään puistoon kesämarkkinoille.

Ilta kuitenkin alkoi hämärtämään heti puistoon päästyä, mutta ainakin ilma hiukan pääsi viilenemään. Puistossa meni kokoajan jonossa kaksi täysin samanlaista hevosta ja jotenki ne oli aivan ihastuttavia^^

Pelottava tuijotus taka-alalla... Yksi Mirellin kollegoista

Heitti kuitenkin lääkärintakin naulaan ja paljastui ihan mukavaksi mieheksi. Juttelun aiheeksi kuitenkin päätyi lääketiede puhekuplista päätellen.

Epäreilu kisatiedossa elävälle miehelle? Ehkä jos kuolleilla ei ole nälän tai täyden olon tunnetta.

Mirell ja vampyyri ongelma? Neito ensin päätti hakata vampyyreja ja seuraavaksi onki itselleen kojusta vampyyri nallen. Pitkän päivän päätteeksi myös joku jokun kanaruoka näytti kelpaavan.

Pitihän se suihkurusketuskin hommata...

Seuraavana päivänä myös ylennys vihdoin kolahti kotiin.

Ylennystä juhlistettiin tanssahtelemalla olkkarin lattialla. Paritanssi on niin kivan näköstä nyt vuodenaikojen myötä^^

Vapaa päivät pariskunta koittaa käyttää aina johonkin hauskaan ja tämän kerran treffipaikkana toimi simfest.

Keikkajärjestäjä oli varsin komea tapaus, harmi ettei ollu ketään naitettavaa sille:(

 Esiintyjä numero yksi pisti esityksensä täydellisesti pakettiin. Älysin myös etten vieläkään ole kokeillut akrobaatin uraa huh.

Mirell valitettavasti joutui hetkeksi keskeyttämään katsomisen ja juoksemaan töihin sairaalassa olleen hätätilanteen takia.

 Esiintyjä numero kahdelta oli tainnu jäädä kaikki harjotukset väliin kun ei meinannut mikään temppu onnistua. Ei ollu yleisö kauhean maireissaan.

Yleisön ilme paljastaa enemmän kuin tuhat sanaa ja esityksen laatu taitaapi selvitä hetimmiten.

Mirell palaili töistä jolloin Argus rakas odottelikin jo kukkakimpun kera. En voi mitään rakastan tätä kyseistä paria ne sopii vaan yhteen niin hyvin.

Sillä välin kolmas esiintyjä aloittelikin jo lavan puolella.

Aika nätin laulunhan tuo lauloi, mutta oma suosikki edelleen oli esiintyjä n.1.

Yleisö ainakin tykkäsi esityksestä

Eräät kuitenkin takarivissä keskittyivät ihan toisiinsa.

Tulokset julkistettiin, ihailin edelleen kyseistä simiä aww komee ja voittaja oli laulaja buu...


1 kommentti:

  1. Ihania kuvia taas! Todella hyvän laatuisia myös. Mikä mahtaa olla näyttiksesi?

    VastaaPoista