maanantai 4. maaliskuuta 2013

Tiedotettavaa...

Nyt se sitten tapahtui mitä eniten pelkäsinkin eli peli päätti sanoa itsensä viikonloppuna irti ja joudun aloittamaan täten kaiken aivan alusta. Eniten surettaa että menetän pariskuntani koska joudun käymään samalla kaikki ladatut läpi ja selvittämään mikä aiheuttaa vuodenaikojen kanssa konfliktia. Aww rakastin noita 3 paria niin paljon!
Hurlilta pystyn yhden osan vielä tekemään kuvista mitä kerkesin ottaa ennen pelin tuhoutumista jos sen haluaa kukaan katsella? Muilta pareilta kiitokset ja kumarrukset ettei alkua pidemmälle päässyt:(
En kuitenkaan tule blogiani lopettamaan vaan lähiaikoina kun pelini taas toivottavasti on kunnossa muodostan uudet 3 paria, 3 kaupunkiin ja uusilla tarinoilla. Toivottavasti blogin lukijat malttavat odotella uusia tuotoksiani, toivotaan parasta, että saan kaiken nopeasti kuntoon. Ainakin viikko tai kaksi varmaan on hiljaista menoa, pahoittelen ja surettaa että näin kävi:(

7 kommenttia:

 1. tosi kurjaa! nui parit oli ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep:( rakastin nuita pareja niin paljon, varsinkin ihmissudet oli ihanuus;(

   Poista
 2. No höh ! Ihan tyhmää.. Mut oivottavasti saat tietää mistä kiikastaa ja toimimaan pelin ! :) Älä poista noita vanhoja blogitekstejä nyt kun noita perheitä ei enää ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelmana oli ei yhteen sopiva ladattu vuodenaikojen kanssa, pelin putsattua ja uudelleen asennettua kaikki toimii taas hyvin ja kovaa vauhtia koitan keksiä uutta perhettä. En aijo poistaa vanhoja tekstejä ne saavat jäädä selattavaksi kaikelle kansalle:)

   Poista
 3. Eikö olisi mahdollista kopioida noita pareja talteen? Mutta tosi harmi kun simssisi ei suostunut enää toimimaan:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se mahdollista, mutta tässä tapauksessa piti poistaa kaikki ladatut koska jokin kiikasti vuodenaikojen kanssa yhteen niin pahasti. Perheet ei olisi täten toimineet kovin hyvin kun käytän pääosin vain ladattuja joten päätin vetää kaiken puhtaaksi vaikka kuinka harmitti:( Tällä hetkellä peli kuitenkin jälleen toiminnassa ja kovaa vauhtia kehittämässä uusia henkilöitä + yksi jo valmiina siitä parin päivän sisällä lisää tietoa;)

   Poista
 4. Suunnitelmista poiketen tulen näin aluksi aloittamaan ainakin vain yhdestä simistä tarinan kirjoittamisen. En aijo kirjoittaa LC:tä vaan tarina maisen + käytössä myös koodeja. Ensimmäisen osan olen pelaillutkin jo ja tämän viikon aikana sen yritän ehtiä julkaista. Tänään saatan esittely postauksen jo saada tehtyä 100% varma en ole, mutta yritän ehtiä:) Eli kiinnostuneet silmät auki sen varalle, että uuden simin esittely tiedossa!

  VastaaPoista