perjantai 22. maaliskuuta 2013

Osa 1. Uusi mahdollisuus

Muuan laama saapui eräänä päivänä juuri Starlight shoreen muuttaneen Nerin ovelle. Neri oli vasta 18 vuotias ja tietämätön elämän eri mahdollisuuksista. Pienenä hän unelmoi tulevaisuudessa olevansa astronautti, mutta lopulta ymmärsi, ettei hänestä ikinä tulisi sitä. Tiede oli kuitenkin hänen kutsumuksensa vanhempien vastustelusta huolimatta. Hänen äitinsä oli Starlight shoren parhaiten menestyvä malli ja isä oli kuuluisan hotellin omistaja. Nerin äiti halusi tyttärestä myös salamanvalojen välskeessä poseeraavan julkkiksen, mutta vanhempien mielestä nörttitytär oli häpeäksi perheen jatkeelle. Tämän takia Neri oli yksin maailmalla jo 18 vuotiaana vailla suunnitelmaa tulevaisuudelleen. Sinä ainoana päivänä laama antoi kuitenkin potkun persuksille ja käski suorittamaan pääsykokeen, kokeen mikä avaisi oven uuteen mahdollisuuteen.

Pääsykoe yliopistolle tarjoaisi uuden mahdollisuuden onnistua kerran edes jossakin. Neri tiesi haluavansa pois vanhempiensa lähettyviltä, pois Starlight shoresta hetkellisesti. Hän tiesi haluavansa opiskelemaan tiedealalle. Lopulta koe sen varmensikin stipendi lääketiede ja tiede alalle. Enää ei olisi kuin yksi vaihe uuden elämän aloittamista ennen.

Nimittäin myöntävä vastaus yliopistolta. Oli aika pakata ja vaihtaa campus vaatteet päälle.

Oli aika jättää Starlight shore joksikin aikaa. Tarkoitus olisi palata vasta tutkinnon saatua ja näyttää vanhemmille mihin kaikkeen tieteen avulla voi ylttää. Hänestä tulisi kuuluisin tiedenainen vaikka kukaan ei siihen uskonutkaan.

Yliopistokaupunki näytti upealta. Vihreä ruoho paistoi jokapaikassa uusien oppilaiden ympäröimänä. Ei Starlight shoressa ollut niin kaunista ja vehreää. Ensimmäisenä asiana Neri kuitenkin halusi löytää hyviä ystäviä, bilettää ja saada täyden 10 arvosanat.

Uusien ystävien saanti ei kuitenkaan tuntunut vaikealta. Muuan tyttö samasta asuntolasta tuntui juuri oikealta henkilöltä kelle Neri pystyi esittelemään netin hauskoja videoita ja taisi joukkoon mahtua pari kissa videotakin. Neri pääsi myös hyvin nopeasti mukaan nörttien omaan kerhoon, nyt pitäisi vaan kohota korkeammalle statukselle. Salainen unelma Nerillä oli kohota nörttiklaanin "kingiksi".

Asuntolan asukkaat näytti jotenki kapinallisilta ja vihaisilta nörttejä kohtaan...

Illalla kaupungissa järjestettiin uusien oppilaiden tutustumis tilaisuus jota Neri ei missään nimessä halunnut jättää väliin. Hän kaipasi kipeästi uusia ystäviä, eikä mahdollinen romanssinkaan löytäminen olisi haitaksi.

Neri oli yllättynyt kuinka paljon itse tapahtumaan oli lopulta saapunut uusia oppilaita. Mielenkiintoinen ilta olisi vähintään luvassa, koska tarkoitus oli yrittää iskeä edes yksi mies huvin vuoksi.

Neri löysikin oikeen kiinnostavan oloisen toisen nörtti opiskelijan ja päättikin tehdä välitöntä tuttavuutta kyseiseen mieheen.

Pieni matsi kuitenkin oli paikallaan illan tiimellyksessä ensimmäisenä. Mikä olisi sen parempi tutustumiskeino kun kovan tason pingiskuppi peli. Neri ainakin omaa kovan voitontahdon joten vähiäminen ei ollut edes vaihtoehto.

Pieni flirtti astui myös kehiin ja uusin mies tuttavuus ei näyttänyt laittavan yhtään vastaan mikä oli aina hyljeksitylle Nerille hiukan uusi asia.

Meno kuitenkin välillä oli myös yhtä lapsellista kuin lastentarhassa.

Päätti Neri hiukan kuitenkin lämmitellä välejä lisää. Neiti kun toivoi niin kovasti löytävänsä itselleen kumppanin.

Hiukan ujostellen, mutta varmuudella päätti Neri kakaista ulos treffi pyynnön seuraavalle illalle ja hylkäämistä ylikaiken pelännyt sai kuitenkin suostumuksen. Tiedossa olisivat Nerin ensimmäiset treffit ikinä.

------------------------------------------------------------------
Seuraavana iltana

Kaksikko oli sopinut treffit illan rauhallisuuteen läheiseen puistoon pelaamaan shakkia. Edes pieni iltasade ei saanut nörttiparia lopettamaan peliään.

Litimärkänä Neri kuitenkin intoutui halailemaan uutta tuttavuuttaan, tulisiko heistä yliopistokaupungin onnellisin pari? Neri kuitenkin rakasti ajatusta, että hänellä vihdoin oli joku joka edes hiukan näytti välittävän hänestä sitten hänet hylänneiden vanhempien jälkeen.

Illan ainut ateria dieetti cola. Huh huh on huonot elämäntavat  neidillä.

Neri oli kuitenkin päättänyt loistaa opinnoissaan joten opiskelua ei yhtenäkään iltana voinut jättää välistä. Toinen minkä neiti osasi hyvin oli tietokone asiat. Pieni rahankeruu hakkeroimalla oli yllätävän helppoa.

Sinä iltana Nerillä pyöri päässään ennen nukkumaan menoa vain tulisiko seuraavan päivän ensimmäisestä oppitunnista yhtikäs mitään. Se jännitys ja uusien luokkalaisten tapaaminen kaikki mietitytti aivan liikaa. Mitä jos hänestä ei kuitenkaan ole tiedealalle ja kaikki muut ovat kuitenkin parempia.

 Ensimmäinen aamu, ensimmäinen oppitunti ja totaalinen oppilas kaaos kun kaikki juoksee omille oppitunneilleen. Niin kiirehti myös Neri ensimmäiselle oppitunnilleen yliopistossa ja hän tulisi näkemään sielä jotakin mikä muuttaisi kaiken ajatuksen kulun?

Ensimmäinen osa en ehkä kauhian tyytyväinen ole, hiukan tylsä, mutta en jotenki saanut alusta vaan mielenkiintosempaa. Ehkä armahdatte ja annatte pari osaa aikaa päästä vauhtiin
6 kommenttia:

 1. Wau! Hyvältä näyttää :) Neri on tosi tosi nätti ja kiva aloitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että lukijoita löytyy ja aloitus miellytti. Itsekkin jotenkin tykkään kovasti Nerin ulkonäöstä.

   Poista
 2. Ihan kiva aloitus! :] Kiinnostavaa nähdä miten Nerille käy. Yliopisto lisäosa näyttää myöskin hyvältä.
  Tulin muuten ilmoittamaan, että Crescendoilla on uusi osa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarinan alku hiukan pyörii vain yliopiston parissa, kun itse sitä haluaa testailla niin piti siihen ympärille luoda. Kun tai kun Neri ehkä valmistuu niin palaillaan kaiken muunkin pariin:)

   Poista
 3. Yhdys sana virheet:( siis yhdyssanavirheet... Pitäis ne yhdyssanat osata ennen kuin blogia kirjoittaa. Muuten hyvä osa. Neri on kaunis!:)

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä hyvä! Ei yhtään tylsempi alku kuin mulla!

  VastaaPoista