sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Blogi on uudistunut ja vihdoin päivitetty!

Vihdoin sain aikaseksi päivittää hieman tätä ulkoasua ja ite tykkään siitä nyt kun vanha alko kyllästyttään jo hieman. Sain myös aikaseksi päivitettyä sivupalkkia ja nyt on uudet esittelyt väsätty. Mitäs tykkäätte uudesta ulkoasusta?:) Yläpalkkiin on myös päivitetty periaatteessa uusi loota nimeltä Yuilien vanhat talot mistä voit käydä menneisyydestä lähtien kurkkaamassa miltä on niiden kodit näyttäny tässä 26 osan aikana ja taloja on kertyny hurjat kuusi! Hups:D Okei myönnän kun muutin Yuilit tosiaan uuteen kaupunkiin Peach Hillsiin en osannu päättää missä ne asuis joten oon tähän mennessä väsänny niille neljä uutta taloa kunnes rakensin pysyvän :D Sen tuutte kuitenkin näkeen tulevassa osassa ;) Muistakaa myös lukea Yuilien 26 osa näin vink vink:)
Reunassa on myös äänestys tän blogin ensimmäisestä extra osasta minkä aattelin tehdä sitten perään ja olisin todella otettu jos viitsisitte äänestää mikä teitä kiinnostas eniten lukea. En luulis, että äänen anto on pahajuttu kun kuitenkin ihan teitä varten mä sen sinne laitoin, jotta tietäisin mikä kiinnostaa eniten:) JOTEN MUISTAKAA ÄÄNESTÄÄ!

Sit haluun mainita pari asiaa tulevasta... Kuten oon sanonu Yuilit tulee muuttaan uuteen kaupunkiin nimeltä Peach Hills, mikä ei ole mun itse tekemäni alun alkujaan joten sen upeudesta en ota mitään kunniaa kaikki sen tekijälle!. Mä olen kuitenkin kuin viimestä päivää muokannu siitä oman laistani ja oon oikeestaan vetäny kaiken alusta ja rakentanu uusiksi joten oottakaas vaan kuinka piristäviä kuvia Yuileista tulee oleen asuessa sielä se kaupunki on ihanan pieni millasen halusinki:) Oon pelannu aika paljon ku oli ikävä joten kuviakin on paljon si tulossa huh huh... Haluun kuitenki näyttää vähän mitä on luvassa nyt loppuun ja toivottavasti mielenkiinto heräsi!:)
Tälläistä mm. luvassa joten toivottavasti mielenkiinto heräsi:)

2 kommenttia:

 1. En malta oottaa uutta osaa :) Tarina on loistava, vaikka toistaakin itseään siinä, että Nerin ja Eleinan eka äijä on petollinen ja toinen kaikkee muuta. Silti, oot saanut Nerin ja Eleinan elämistä erilaista vaikka samankaltaisissa tilanteissa onkin.

  Innolla odotan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkoa luvassa ihan parin päivän sisällä!:) Ihana kuulla, että Yuilien elämä on kiinnostanut vaikka tosiaan Nerin ja Eleinan tilanne on hieman samanlainen ollut, niin vaan pääsi käymään suunnitelmista poiketen:P En kuitenkaan suunnittele tätä tarinaa ihan hirveesti etukäteen nimittäin, koska tykkään tehdä tätä hieman siltä pohjalta kans mitä peli tuo eteen tai mitä mieleen juolahtaa:D Tää ois muuten niin pakkopullaa, että nautin siitä enemmän näin ja itselläkin pysyy mielenkiinto yllä:)

   Poista