maanantai 22. huhtikuuta 2013

Osa 5. Yhteinen kämppä, yhteinen tulevaisuus?

Yhteisen kämpän myötä Neri oli päättänyt kokeilla uusia opittuja reseptejä, mikä sen parempi tapa pitää mies pauloissaan kuin hurmata tätä jatkuvilla upeilla resepteillä.

Yhteiset illalliset olivat jo alkaneet käydä rutiiniksi vaikka yhteistä asumista takana oli vasta muutamisen viikkoa. Olivathan he kuitenkin yhdessä olleet jo jonkin aikaa. Vaikka suhde lähti käyntiin turhankin nopeasti ei kyllästymisestä ollut vielä tietoakaan.

Eivät he kuitenkaan pystyneet pitämään näppejä erossa toisistaan edelleenkään.

  Sillä samaisella viikolla myös ensilumi oli peittänyt campus alueen allensa ja lumi pyrylle ei näyttänyt loppua tulevankaan.

Lumipyrystä huolimatta Neri joutui raahautumaan tunneillensa joko kävellen tai pyörällä. Otetta opiskelusta ei saanut lipsauttaa, koska viikon päästä edessä olisivat jälleen lukuvuoden yhdet uudet kokeet.
 
Odotellessaan iltapäivällä treffi seuraansa Neri päätti kokeilla ensimmäisen lumiukkonsa rakentamista.

Treffiseuralainen Cid saapui kuitenkin puistoon alta aikayksikön ja pariskunnan oli aika nauttia hauska yhteinen ilta läheisessä puistossa. Samoihin alkoihin lunta alkoi myös pyryttämään uudestaan.


Neri ja Cid kokeilivat myös yhdessä luistelua kuitenkin hiukan huonoin seurauksin. Kumpikaan ei ollut tainnut ikinä ennen luistella sen verran kömpelöltä näytti.

Nerin ja Cidin opiskelukämppä jouluvaloilla, ihana!

Pitkän päivän jälkeen ruoka ja lämmin koti tekivät teränsä. Mikä sen parempi päätös päivälle olisikaan.

-------------------- Seuraavana päivänä------------------------

Talon eteen oli ilmestynyt tämmöinen alien lumiukko Nerin kätösistä. Kun silmä oli välttänyt oli neiti mennyt sen rakentamaan. Nyt se koristaa parin kotia hienosti ovella.

Yöllä täysikuu valaisi lumisateisen campus alueen allensa. Yliluonnollisten olioiden seikkaillessa pihalla Neri ja Cid taisivat keskittyä ihan toisiinsa.

---------------- Viikkoa myöhemmin -----------------

 Talvi oli edelleen täydessä kauneudessaan yliopisto kaupungissa. Pieni lumipyrykään ei tulisi haittaamaan suurta päivää, kun edessä olisi jälleen tärkeä koepäivä.

Cidin mielestä aamu täytyi kuitenkin aloittaa uuden lumiukon rakentamisella, koska jotkin idiootit olivat hajoittaneet alienukon.

Nerin mielestä koepäivää ei voinut aloittaa ilman tukevaa aamupalaa. Olihan hyvä mieli, hyvä ruoka kaiken a ja o. Neri päätti kokeilla ensimmäisen kerran purilaisten valmistusta ja näyttihän tuo sujuvan hiukan jopa esityksen puolelle.

Yhteinen aamupala ennen kokeiden alkamista ja loistava hetki vaihtaa viime hetken tietoja koskien lääketiedettä sun muita tieteellisiä asioita.
" Hmms nää purilaiset on herkullisia, susta on tullu muru oikee kunnon kokki!", saneli Cid mättäen lisää purilaista suuhunsa.
" Älä nyt viitsi, kunhan vain kokeilin jotakin uutta reseptiä", Neri myönteli kultansa sanoja.

" Onks se kello jo noin paljon härre good koe alkaa ihan just", katseli Neri järkyttyneenä puhelintaan

Hiukan myös kuvaa Nerin ja Cidin opiskelukämpästä, eipä oo sen ihmeellisempi, mutta mitä opiskelijoilta odottaisikaan köyhällä budjetilla.

Cid ei näyttänyt kokeen jälkeen kovin iloiselta, vissiin kaaviot oli ollu liian vaikeita. Nukkumaanhan tuo tahtoi heti mennä ja esitellä komeeta aurinko tatuointiaan, reps ku näin sen.

------------ Seuraava aamu -------------

Seuraavana aamuna Neri halusi käydä pienellä pyörälenkillä kaupungilla odotellessaan koe tuloksia. Viimeinen silaus tuosta kauniista kaupungista ennen kuin kotona Starlight Shoressa vierailu alkaisi jälleen. "Tämän kerran Cidi kuitenkin voisi lähteä mukaani, ehkä?", älysi Neri pyöräillessään läheiseen puistoon.

" Mitäköhän mieltä Cid olisi jos tulisikin tämän kerran mukaani Starlight Shoreen?", mietiskeli Neri tehdessään lumienkeliä.

 " Mä mietin, että haluisitko lähteä mun mukaani nyt lomalla käymään kotikaupungissani Starlight Shoressa?", saneli Neri hieman jännittäen vastausta.
" Mä tiedän et tää tuli tosi nopsaan, kun huomenna täytyis kuitenkin lähteä", jatkoi Neri vielä nopeasti.
" Luulin jo ettet pyytäisi, höpsökö oot tietenkin mä lähden", Cid hymyili rakkaalleen.
" Oisit sä hiukan aikasemmin voinu varottaa kyllä, että huomenna lähdetään täältä talvesta rantakaupunkiin lomalle", naureskeli Cid vielä kaiken jälkeen.

Samalla hetkellä myös koe tulokset saapuivat. Niitä olikin jo keretty odotella jännityksellä, mutta kaikki jännitys oli turhaa Neri sai A:n ja Cid taisi saada C:n arvosanan. Laitoin Cidin hiukan tsemppaan muutettua Nerin kanssa yhteen, mutta ei ihan A:han vielä kerenny.

----------------- Seuraavana päivänä Starlight Shoressa ---------------------

" Tiiän Cid tä kämppä on hiukan pieni, tyhjä ja tyttömäinen kun seinäkki on pinkit, mutta toivottavasti jaksat viettää nää pari viikkoo lomaa asuen täälä", Neri selitti hermostuneena.
" Ei sun kämpällä oo väliä vaikka onki söpö, tarkotus oli viettää lomaa sunkaa eikä sun kämpän", naureskeli Cid höpsölle rakkaalleen.

Illan suunnitelmiin kuului vierailu läheisen puiston kesäriehassa. Neri halusi esitellä Cidille kotikaupunkiaan ja olihan heidän viimekertaisista treffeistä kulunut jo tovi.

Vaikka kummallakin oli luistelusta traumoja päättivät he kokeilla rullaluistelua. Ei Neri ja Cid vois yhtään onnellisemmilta näyttää pyöriessään kentällä pitäen toisiaan kädestä.

Pitihän yksi uusi yhteiskuva käydä myös ottamassa. Eihän talon seinällä roiku entuudestaan kuin kaksi kuva kollaasia Cidin pärstä toisena.

Yhteinen päivä puistossa sujui vauhdikkaasti ja ennen kuin ehti huomaamaan aurinkokin alkoi jo laskemaan. Illan kuitenkin ollessa myöh hiostavan kuuma ei pienestä vesisodasta olisi kenellekkään haittaa.

Neri kokeili myös pallon potkintaa tyhjään maaliin.

 Ilta kuitenkin laskeutui Starlight Shoreen nopeasti ja oli aika päättää päivän treffit. Taivaan rannassakin alkoi näkyä merkit tulevasta rankka sateesta joten parhain oli vain kipittää nopeasti kotiin.


Eikä aikaakaan kunnes vesisateet saapuivat Starlight Shoreen.

Ulkona mylläävä kaatosade ei kuitenkaan sisätiloissa lettuja mussuttanutta pariskuntaa haitannut. Oma lämmin koti kullan kallis ja oma rakas vierellä.

" Rakastan sua", saneli Cid napaten tyttöystävänsä tiukkaan halaukseen.
" Oon rakastananut sua jo tovin Cid, onneksi vihdoin nappasin sut", Neri kertoi hymyssä suin.

" Ei ois pitäny antaa Cidin kokata niitä lettuja, ei sillä oo ruuanlaitosta mitään kokemusta", valitteli Neri oksentaessaan etupihan kuistilla. " Pitää sen vessanpöntön olla just rikki", ärisi Neri ulkona.

-------------- Seuraavana aamuna ------------

 " Tää kyllä tiedetään se mies ei tuu ruokaa enää ikinä laittamaan", valitti Neri aamulla jälleen oksentaessaan kuistilla.


- Tässäpä nyt tämä viides osa jonka tekemiseen meni hiukan kauemmin kiireiden takia. Halusin myös kirjoittaa hiukan pidemmän osan, koska hmm noita kuvia tulee napsittua niin paljon pelistä, että muutenhan ei ikinä päästä yliopistostakaan pidemmälle.  Rakastan kuitenkin nuita kahta yhdessä ihan älyttömästi:) Toivottavasti tykkäsitte osasta ja kuudes osa tulee tämän viikon kuluessa viimestään sunnuntaina.
6 kommenttia:

 1. Hmm mahtaa Neri olla raskaana! Eihän se Cid sentään noin huonoja lettuja tekisi;) Tykkään lueskella tätä, koska kirjoitat letkeästi simien elämästä! Hieman häiritsee tuo sana campus, kun se taitaa olla kampus! Mutta eipä tuo nautintoa pilaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä nuita Cidin kokkaustaitoja tietää;). Nyt kun mainitsit ni kampushan se on suomeksi, itse vaan automaattisesti ajattelin sen englanniksi ja kirjotin niin, mutta hyvä kun mainitsit:) Ihana kuulla, että tykkäät tarinastani!^^

   Poista
 2. Oottelen jatkoa (: Tosi hyvä tarina ja mielenkiintonen. Rakastan sun tyyliä napsia kuvia. Jotenki niissä on pysynyt Simsmäisyys. Aww.

  ♥: Iin-u Radolasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toosi paljon, että tykkäät:) Nyt on jatkoa kirjotettu ja toivottavasti jatkokin miellyttää^^

   Poista
 3. Ja toi kaupunki on Starlight Shores ei starlight shore muuten hyvä
  :)

  VastaaPoista
 4. Vähän tätä on kiva lueskella läksyjä tehdessä kun hermojen mennessä voi vaan ottaa padin esiin ja lukee näitä!

  VastaaPoista