maanantai 1. heinäkuuta 2013

Osa 9. Unohda menneet ja vauhdilla kohti tulevaisuutta

Aikaa oli ehtinyt kulua jo yksi vuosi sitten Cidin pelien paljastumisesta, Neristä kuitenkin tuntui, että se karmea ilta oli ollut juuri edellinen päivä. Koko tapahtuma pyöri vielä kirkkaana mielessä vaikka Neri koitti kuinka unohtaa Cidin ja Gracielan ivalliset naamat.

 Neristä erityisen pahalta tuntui lukea tapahtuma viikolta, kuinka Cid oli vuotanut lööpin lehteen heidän erostaan ja esitteli onnellista liittoaan Gracielan kanssa.
" Miksi oi miksi sen täytyi tapahtua juuri minulle", ihmetteli Neri muutaman kyyneleen valuen poskea pitkin.

" Onneksi se on edes älynnyt pysyä erossa kotikadultani, lapsista ja kaikesta mahdollisesta", päivitteli Neri tavallaan iloisena.
" Kyllä se tästä kuitenkin jatkuu ja tänään ei ole syytä murheisiin on nimittäin vihdoin Eleinan ja Exin syntymäpäivä", mietti Neri mielessään haikeana.

" Äidin kulta rakas, onko tänään ison pojan syntymäpäivä", höpötteli Neri pojalleen taputellen hellästi tämän päätä.
" Otetaan vielä sisko sängystä pois ja puhallellaan kynttilät sammuksiin", sanoi Neri hymyillen katsellessaan kuinka lapset olivat jo niin isoja.

" Äidin isotyttö, onko Eleina murun syntymäpäivä tänään", lässytteli Neri myös tyttärelleen.

Taaperot halusivat kuitenkin vielä yhteisen pienen leikkihetken ennen lapsuuteen varttumista.

Ensin oli Eleinan aika kasvaa lapsuuden leikkien pariin.

Perässä tuli kuitenkin Exi yhtä nopeasti kasvaen.

Exi stailattuna ja valmiina aloittelemaan lapsuuttaan.

Eleina sisko perässä äidiltä periytyneen kauneuden siunaamana.

Kaksosten kasvettua isommiksi päätti myös Neri uudistaa tyyliään. Elämässä oli aika aloittaa puhtaalta pöydältä sitten eron jälkeen ja uusi tyyli tuli tarpeeseen. Silmälasien tilalle astuivat piilarit ja vanhan aina kiinni olevan tukan Neri päätti vihdoinkin jättää auki ja kihartaa. Myös vaatteet joutuivat vaihtoon ja uusia tuli tilalle.

-------------- Seuraavana viikkona ----------------------

Syksy alkoi olemaan jo lopuillaan Starlight Shoren poukamilla. Pimenevät illat ja jäähtyvät ilmat tekivät tulojaan kovaa vauhtia.

Neri oli päättänyt yrittää josko tämän vuoden pelottelupäivä menisi yhtään paremmin kuin edellinen hirvittävä ilta. Oli aika väsätä jälleen uusia kurpitsoja koristamaan talon etupihaa ja kuistia.

Kaksosille erittäin mieluisaksi näytti osoittautuvan keinuhevonen minkä narskumista talossa sai kuunnella aamusta iltaan.

Välillä jopa niin paljon, että siitä syntyi kiistaa.
" Mun vuoro välillä jo"; inisi Eleina veljensä vallatessa keinuhevosen kokoajan.
" Ähäkutti mä olin tässä ensin", naureskeli Exi tyytyväisenä nähdessään siskonsa murjottavan naaman.
" Hommaa ittelles oma", jatkoi Exi vielä hekottelua.
" ... " , ajatteli Neri katsellessaan lastensa kinastelua.

--------------- Myöhemmin illalla ----------------

 Tietotekniikkaakin opiskellut Neri korjasi talossa jo pitkään rikki olleen tietokoneen kuntoon. Sille tulisi olemaan paljon käyttöä lasten ollessa vanhempia ja myös Nerillä itsellään oli suunnitelmia sen varalle.

Nimittäin Starlight Shoren nettideittipalvelu. Vuoden sinkkuna olleena olisi kiva heittäytyä mukavan miehen kainaloon jos sellaisia olisi edes olemassa.

Neri oli myös opetellut jälleen ruuan valmistuksen salat, koska Cidin lähdettyä talosta heistä jokainen kaipasi yhteistä oleskelua, joten yhteiset  illalliset perheen kesken olivat tulleet tavaksi.

" Pitäisiköhän lasten kanssa ottaa puheeksi myös Cidin lähtö ja muita huomioitavia asioita", mietti Neri valmistaessaan kasviskääryleitä ruuaksi.

" Mitä te olisitte kullanmurut mieltä uudesta kodista, kun tässä vanhassa on äidille vähän huonoja muistoja", aloitti Neri keskustelua lapsilleen.
" Uus koti semmone semi iso jossain leikkipuiston lähellä olis äiti magee", jatkoi Exi innoissaan.
" Äidillä ei taida oikeen olla tällä hetkellä mahdollisuutta sellaiseen", jatkoi Neri surullisena.

" Mä ainakin haluaisin muuttaa pois täältä äiti", aloitti myös Eleina keskustelua.
" Se tekis meille kaikille hyvää poistaa isä mielestä pois", jatkoi Eleina hämillään.
" Joo, mä en haluu muistaa siitä henkilöstä mitään, kuinka se satutti äitiä ja kaikki", huusi Exi meinaten samalla tukehtua ruokaansa.

" Voisin murut katsella ympärille, jos mitään kivaa kotia vapautuisi niin voitaisiin unohtaa kaikki menneet taakseen ja jättää pahat muistot tänne vanhaan kotiin", jatkoi Neri poistuessaan tiskaamaan astioita.

" Hei Neri puhelimessa... Anteeksi kuka kysyikään...", ihmetteli Neri vastatessaan puheluun.

" Oikeesti sinäkö sielä Tiberium onpa ihana kuulla sun äänes jälleen yli vuoden", sanoi Neri iloissaan kuullessaan vanhan tuttunsa äänen.

" Ai oot tulossa käymään huomenna, joo kyllä mä oon kotona, ei ei se yhtään haittaa tuu vaan jos haluut yhtään nähä mua enää, juu tehään niin heippa", lateli Neri vastauksia herran kysymyksiin.

" Huh Tiberium haluaa tosiianko nähä mut sitten viimekertaisen jälkeen?", ihmetteli Neri katsellessaan puhelimensa näyttöä.

Kyseessa oli kuitenkin pelottelupäivä joten Nerin valmistamat kurpitsa lyhdyt pääsivät oikuksiinsa kynttilät sisällä. Neriä päivä hiukan hirvitti, koska edellis vuoden pelottelupäivä oli mennyt niin pahasti pieleen.

Eleina halusi pukeutua somaksi pupuksi.

Toisin kuin hänen veljensä Exi joka halusi pukeutua rosvoksi.

" Ooksää niikö joku rosvo jonka supersankarit aina rökittää sarjakuvissa, et si keksiny mitään parempaa roolia?" naureskeli Eleina vitsaillessaan veljensä asusta.
" No en keksiny, mutta kato ittees oot joku ihme pupu?", vastasi Exi koittaen pilkata siskonsa onnistunutta asua.
" Hah mun asussa ei ookkaan mitään vikaa lälläs pöö", jatkoi Eleina vielä naureskelua.

" Miks oot oikeesti pukeutunu rosvoks kun tiiät et se on vielä vuodenkin jälkeen arka aihe varsinkin äidille ja vielä tänä päivänä", kysyi Eleina veljeltään ihmeissään.
" No en mää ny älynny aatella sitä noin pitkälle en mää muistanu, että isä olikin rosvo kaikilta salassa", koitti Exi keksiä edes jotakin selitystä asu valinnalleen.

" Suuttuukohan äiti pahasti ku näkee tän asun?", kysyi Exi huolissaan siskonsa mielipidettä.
" En usko, se kuitenkin on päässy niin hyvin yli jo kaikesta ja kuulin sen juttelevan vihdoin jonkun miehen kanssa puhelimessa äsken ja se on tulossa huomenna käymään", selitti Eleina veljelleen.

Oli aika aloittaa karkkikierros naapurustossa ja ensimmäiseksi uhriksi joutui naapurin mies.

" Karkki tai kepponen", sanoi Eleina naapurin miehelle suloisessa pupu asussaan.
" Tässä saat kourallisen karkkia, sinä pieni söpöläinen näytät ihan pieneltä oikealta pupulta tui tui", alkoi naapurin mies lepertelemään.
" Arg en oo niin pieni et mulle tarvii tommosia höpöttää", tuhahti Eleina takaisin saaden naapurin ukon hiukan pelästymään.
" oo okei meenkin sisälle tästä, hyvää pelottelupäivää", sanoi mies nopeasti ja katosi näkyvistä.

" Äiti ethän sää pahoittanu mieltäs mun asusta ku en yhtään älynny miten se vois loukata sua", kysyi Exi äidiltään peloissaan.
" Muru et, äidillä vaan on vähän muita juttuja ollu mielessä, sä et ikinä tai te ette ikinä voisi pahoittaa mun mieltäni ootte äidin pikku murut", sanoi Neri lapsilleen hymyillen hellästi.
" Mentäiskö kotiin vihdoin nukkumaan on ollu hiukan pitkä päivä jälleen", kysyi Neri lapsiltaan nähdessään näiden pilkkivän jo.

" Ja niin soturit kukistivat vihollisten johtajan ja prinsessa saatiin pelastettua. Kuninkaallinen perhe eli elämänsä onnellisesti yhdessä loppuun asti", luki Neri iltasatua pojalleen.
" Wow ne voitti ne pahikset, mahtava juttu", huudahti Exi innoissaan.

" Oliko hyvä kirja kultaseni", kysyi Neri hymyssä suin pojaltaan.
" Äiti se oli mahtava, luetaan huomenna siitä se toinen osa!", selitti Exi innoissaan äidilleen.
" Kyllä vain kulta voidaan huomenna aloitella sitä illalla, niin saadaan siitä pariksi yöksi lukemista", sanoi Neri pojalleen.

" Nyt kuitenkin nukkumaan huomenna on jälleen kaikenlaista tekemistä luvassa", sanoi Neri innoissaan huomatessaan Exin jo vaipuvan uneen.
" Hyvä yötä kulta, äiti rakastaa sua ja Eleinaa kovasti", kuiskasi Neri vielä.

"Nuku hyvin muru", kuiskasi Neri vielä lähtiessään huoneesta.

------------------- Seuraavana aamuna ----------------

Tiberium saapui kun saapuikin Nerin luokse kyläilemään, mitä Neri itse ei meinannut uskoa sitten viime kertaisen jälkeen.
" Hei Neri ihana nähdä sua taas pitkästä aikaan", tervehti Tibe iloisesti
" Hei, mikäs siut tänne toi?", tämäytti Neri ihmetyksestään heti ensimmäisenä.

" Valmistuin yliopistosta ja itseasiassa oon muuttamassa tänne Starlight Shoreen politiikka uran toivossa.", aloitti Tibe kertomaan tarinaansa.
" Sit muistin, että koko yliopiston kaunein nainen asuu myös tämän nimisessä kaupungissa ja sun numeros löysin numero palvelusta", jatkoi Tibe vielä selittämistä.

" Kuinka sää halusitkaan nähä mua enää sen jälkeen mitä tein sulle?", kysyi Neri hämmästyneenä.
" Mietin asiaa ja aluksi olin raivoissani sulle, mutta sitten tajusin, että en mää pystyny vihotteleen sulle sä oot liian kiltti ja ihana ihminen", jatkoi Tibe hieman flirttaillen.
" Se on hyvä kuulla että et oo vihanen sä oot mulle Tibe tärkee ystävä", vastasi  Neri jo kovasti piristyneenä.

" Tosi ihana nähdä sua taas Tibe", sanoi Neri vielä halatessaan entistä yliopisto ihastustaan.
" Sä oot kaunistunut vaan lisää ja näytät hurjan hyvältä ilman laseja", kehui Tibe Neriä samalla kuin halasi tätä pitkään.

" Vai, että muuttaa tänne Starlight Shoreen, mites sellaiseen päätökseen päädyit?", kysyi Neri uteliaana.
" Muistan kun kehuit tätä paikkaa sillon yliopistolla ja kun tutkin vähän niin huomasin, että täältä mahdollisesti löytyisi politiikka linjan töitä", sanoi Tibe mietteliäänä
" Niin ja kun halusin tulla varmistaan onko sulla kaikki hyvin ku kuulin mitä täälä oikeen tapahtui", Tibe kysyi vielä huolissaan.

" Miten sää kuulit siitä" kysyi Neri jo melkeen purskahtaen itkuun.
" Yliopistolla kiersi huhu Cidin peleistä ja siitä kuinka se käytti sua hyväkseen, tehän olitte yksi yliopiston suosituimmista pareista niin kyllä moni teistä tiesi", koitti Tibe selittää mistä oli asiasta kuullut.
" Eli kaikki sielläkin on kuullu kuinka säälittävä yksinhuoltaja äiti mä oon nyt", sanoi Neri nyyhkien.

" Tibe mä en jaksa kuulla tästä asiasta enää, oon yrittänyt unohtaa sen ja näytellä, että kaikki on hyvin, mutta sisimmissäni mä oon ihan yksin tän asian kanssa", sanoi Neri itkiessään ja halatessaan Tiberiusta tiukasti.
" Kotonakin koitan kokoajan olla, että asia ei enää vaivais mua lastenki takia, mutta miten sen pas*kiaisen vois unohtaa kaiken tän jälkeen", jatkoi Neri itkien hysteerisesti.
" Mä oon ihan romu mä luulin, että se rakasti mua ja halusi mennä naimisiin, miten kukaan voi olla noin ilkee toiselle", koitti Neri saada sanotuksi itkultaan.

" Neri kyllä kaikki järjestyy sua ei oo tehty sokerista sä oot vahva nainen sä pärjäät kyllä", koitti Tibe saada sanottua ja lohdutettua itkevää Neriä.
" Mä tiedän, että mä tuun selviään, mutta tää kaikki vie niin paljon aikaa rakentaa tavallaan koko elämä uusiks", koitti Neri saada sanotuksi.
" Se idiootti vei mun rahani, romutti mun unelmat onnellisesta perheestä ja särki mun sydämmeni niin pahasti, etten enää ikinä tuu luottamaan miehiin", sanoi Neri tuohtuneena.

" Muista Neri, että sulla on aina mut ja mä en ikinä voisi pettää sun luottamustas", sanoi Tibe toivoen Nerin piristyvän edes hiukan.
" Sitä paitsi mulla oli toinenkin syy miksi halusin nähdä sut ja ajattelin, että se on pakko toteuttaa nyt tai ei milloinkaan", sanoi Tibe salaperäisesti.

" Mä en nimittäin oo lakannu rakastamasta sua sekunttiakaan siitä lähtien ku tavattiin ekan kerran", sanoi Tiberius antaen Nerille ujon ja hellän suudelman.

" Oho...", ainut sana minkä todella hämmennyksissä oleva Neri sai suustaan.
" Anteeksi ei mun ollu tarkotus, mutta sä näytit kaipaavan piristyksen ja mä oon halunnu jo kauan sanoa sulle mitä mä oikeesti tunnen sua kohtaan", selitti Tiberium vaikeana.

" Sä oikeestikko välität musta edelleen vaikka mä tein niin ilkeästi, mulla on kaks lasta ja elämä tällä hetkellä täysin solmulla", kysyi Neri ollessaan edelleenkin hämmennyksissään.
" Mä en välitä tippaakaan, että oot kahden lapsen äiti päin vastoin, oot edelleen sama Neri johon rakastuin yliopistossa", totesi Tiberius saaden Nerin jälleen melkein itkemään.

 " Sitten sä todellakin sait mun mieleni piristymään", tokaisi Neri suudellen Tiberiusta takaisin.

" Oh tarkottaako tää, että mulla ois edelleen mahkuja valloittaa sun sydämmes Neri", kysyi Tiberium jo ratketen onnesta.
" Mä luulin, että tajusit jo...", vastasi Neri nopeasti.

" Mutta näköjään pitää antaa toinen merkki", jatkoi Neri lausettaan napaten Tiberiumin kuumaan suuteluun.

" Wow sä oot kyllä uskomaton nainen ja teit musta just maailman onnellisimman miehen", totesi Tibe hymyillen reilusti pitäessään rakastaan kädestä.
" Mä oon Tibe aina välittänyt susta tosi paljon, mutta mun piti näköjään tehä elämässäni yksi iso virhe löytääkseni sen todellisen rakkauden", totesi Neri pitäessään etsimäänsä rakkautta kädestä.

" Sä oot Tibe kaikki mitä mä oon ettinytki", totesi Neri vielä suudellen Tiberiusta hellästi huulille.

---------------- Sillä välin sisällä ---------------------

Eleina oli vaihtanut päällensä pinkin dinosaurus puvun ja samalla katsellut ulkona tapahtuvia hetkiä. Hän tajusi äidin löytäneen uuden miehen itselleen, tulisiko heille uusi isäpuoli muuttamaan lähiaikoina taloon vai mitä tulisi tapahtumaan.

" Exi psssss. äiti halailee ulkona jotain jätkää ja itki vuolaasti, mä luulen, että se on löytäny rinnalleen jonkun uuden", kuiskaili Eleina veljelleen.
" Mitä oikeesti?, Mistä sää tiiät, sä oot vakoillukko?", kysyi Exi silmät pyöreinä.
" No ehkä vähän, en voi mitään peritty luonne äidiltä", totesi Eleina veljensä syytöksiin.

" Sithän me saadaan uusi isäpuoli vai kuinka?", kysyi Exi siskoltaan mietteliäänä.
" Joo!, mutta jos äiti oikeesti rakastaa sitä niin meidän täytyy tukea sitä, täytyy vaan toivoo, että se mies olis tosi mukava myös meitä kohtaan", sanoi Eleina mietteliäänä.
" Jos äiti tykkää siitä niin kyllä sen täytyy olla ihan eri maata kuin isä oli" totesi Exi keskusteluun.
" Tarkkaillaan sitä ja varmistetaan, ettei äitiä satuteta enää uudestaan!", sanoi Eleina varmana veljelleen.
" Ehdottomasti, joo pidetään sitä silmällä", totesi myös Exi.

" Tibe haluisitko tavata myös Eleinan ja Exin voitas samalla kertoa sun muutosta tänne meille", Kysyi Neri uteliaana pusutellen tavallaan vanhaa poikaystäväänsä.
" Ne on mulle kaikkein tärkeintä mun elämässäni ja aivan ihania persoonia", jatkoi Neri vielä perään.
" Tottakai mä haluan nähdä sun lapses, en ookkaan kertaakaan nähny niitä vaikka ne on jo isoja", totesi Tibe hymyillen.

-------------  Hieman myöhemmin samana iltana ---------------

" Sehän meni hyvin turhaan jännitit pikkusten tapaamista", totesi Neri hymyillen hieroen Tiberiumin kireitä hartioita.
" Ihania lapsia on ja perinyt täysin sun upean ulkonäön Neri", totesi Tiberium
" Ainut, että en oo ikinä tainnut olla yhtä tarkassa kuullustelussa mun yksityisasioista ja elämästä", jatkoi Tiberium vielä kaiken perään.
" Mä luulen, että ne vaan halus olla varmoja, ettet oo samanlainen kun Cid oli", mainitsi Neri luulonsa.

" Mä en ikinä oo samanlainen mäntti kun se on", sanoi Tiberium tiukkana.
" Sä tiedät, että mä rakastan sua aidosti sydämmeni pohjasta ja sun takias mä tein kaikkeni löytääkseni sut jälleen", totesi Tibe saaden Nerin jälleen kyynelehtivän näköiseksi.

----------- Toisessa huoneessa ----------

" Krauhhhhh. Luulen, että äiti on tosissaan rakastanut tämän kerran ja mies vaikutti aidosti myös välittävän äidistä", mietti Eleina päässään matkalla sänkyyn nukkumaan.
" Luulen, että siitä tulee hyvä mies äidille", totesi Eleina mielessään tyytyväisenä.

" Äiti me ei Eleinan kanssa olla ilkeitä tai mitään sellasta me vaan haluttiin varmistaa, että tän talon uus asukki on varmasti kunnollinen, eikä satuta sua samanlailla kuin isä teki", halusi Exi vielä sanoa äidilleen ennen nukkumaan menoa.
" Tiedän sen kulta, se on hienoa, mutta ei teidän trvitse huolehtia siitä, äiti pärjää kyllä", totesi Neri hymyillen pojalleen.
" Nyt kuitenkin nukkumaan jo huomenna on uusi päivä taas tiedossa", hoputti Neri poikaansa.

" kyllä äiti tiedän sen", sanoi Exi jo unenpöpperössä.

--------------- Seuraavana viikkona ------------

Syksyn loppu teki kovaa vauhtia tulojaan ja aamu aamulta ilma kävi kylmemmäksi. Olisi aika kun lapset vihdoin menisivät ensimmäistä kertaa kouluun. Suuri päivä äidille kun omat pikkuiset ovat jo niin isoja.

Sieltä saapui uljas koulu menopeli keltainen bussi napaten kaikki Starlight Shoren ala-asteen oppilaat mukaansa.

Myös ensimmäinen erittäin jännittävä päivä Eleinalle ja Exille. He aloittaisivat Starlight Shoren ala-asteen. Enää ei olisi niin paljoa aikaa leikeille ja hauskan pidolle. Jatkossa heidän tulisi hoitaa läksyt aina kaiken edellä ja tehdä äitiin hyvä vaikutus pärjäämällä koulussa.

------------ Sillä välin kotona ------------

Lasten mentyä kouluun ja Tiberiumin ollessa työasioilla tajusi Neri vihdoin olevansaa yksin kotona ja voisi tehdä aivan mitä hän haluaisi. Tietenkin neiti käytti tilaisuutta hyväkseen ja päätti lähteä lenkkeilemään kohti keskustaa, missä hän kävisi moikkaamassa paikallisia ja pikaisesti kuntosalilla jumpalla.

Paikan päällä tori kuitenkin näytti aivan tyhjältä ja paikalle ei vielä näyttänyt olleen eksynyt ihmisen ihmistä. Noh Nerille se tiesi hyvää aikaa istahtaa hetkeksi ja nauttia raikkaasta syysaamusta.

Jotenkin neidille oli eksynyt mukaan myös kannettava, joten paikallisten  odotusaika sujui nopeasti lukien kaupungin uusimpia uutisia netistä.

Paikalle kiirehti muuan rouva tervehtimään Neriä iloisesti.
" Oletko sinä Neri, Neri Yuil?", kysyi vanhempi rouva uteliaana.
" Kyllä, kyllä olen Neri", vastasi Neri hiukan hämillään.

" Voi sinua nuorta kaunotarta, kauhea tapahtuma se silloin vuosi sitten", alkoi vanha rouva puhumaan taputellen Neriä olkapäälle.
" Luin siitä silloin lehdessä ajatella, että tuollaisia löytyy tästäkin maailmasta", jatkoi rouva vielä selittelyä.
" Minä olin niin huolissani sinusta ja lapsista, kun ei teistä ketään ole näkynyt sitten sen jutun jälkeen täälä kaupungilla", selitti vanhempi nainen edelleen.

" Eipä tässä mitään tapahtuma oli karsea, enkä siitä sen enempää haluaisi puhua valitettavasti", totesi Neri saaden rouvan säikähtäneeksi.
" Ei en minä siitä haluakkaan puhua, eikä tarkoitukseni ollut pahoittaa mieltä", sanoi rouva varovasti.
" Halusin vain tietää kuinka sinun laisesi kaunis ja arvokas nainen nykypäivänä touhuaa", uteli rouva edelleen.
" Elämä pyyhkii ihan hyvin nykypäivänä, kaksi kaunista lasta, uusi avopuoliso ja tänään on jopa aikaa hieman ihan itselle", vastasi Neri rouvan uteluihin.
" Se on hyvä juttu, onnea jatkoonkin ja toivottavasti saan pian lukea lehdessä kihlauksesta, kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi", sanoi rouva vielä jatkaessaan matkaansa.

" Kylläpä tanssi tekeekin hyvää sitten pitkästä aikaan", mietti Neri päässään heittäen pari uutta liikettä musiikin tahtiin.

" Se ääliö Cid ei tiedäkkään mitä menetti jättäessään", mietti Neri päässään rouvan kehujen jälkeen.
" Nauttikoot vaan elämästään Gracielan kanssa, nimittäin itse voin virallisesti todeta päässeeni eron ylitse nytten", hymyili neri mielessään.
" Toivottavasti Tibe on se oikea tämän kerran", totesi Neri ajatellessaan uutta avopuolisoaan.

" En oo pitkään pitkään aikaan ollut yhtä onnellinen kuin tällä hetkellä", mietti Neri mielessään hymyillen oikein leveästi.

--------------  Myöhemmin kotona ------------------

Neri päätti valmistaa koko perheelle yhteisen illallisen pitkästä aikaan. Reseptiksi joutui kaikkien suurinta herkkua juustomakaronia.

Ekaa kertaa koko perhe istui yhdessä samassa pöydässä, niin Neri ja lapset kuin Nerin uusin kulta Tiberium.
" Sää haluisit ostaa Jussim Biebersimin uusimman levyn vai Eleina", kysyi Tibe uteliaana tytöltä.
" Joo! Mutta äiti ei oo kerenny käymään munkaa viel kaupasta hakeen sitä ja ku se kuitenki julkastii vasta eilen", selitti Eleina innoissaan.
" Jospa mää vaikka käyttäsin huomenna sua ku on lauantai eikä oo kouluakaan", kysyi Tibe Eleinalta.
" Se olis mahtavaa!", riehaantui Eleina totaalisesti.
" Eiii, mä en jaksa kuunnella ku se soittaa sitä Jussim Biebersimiä täpillä", kuului keittiöstä lisää ruokaa hakevan Exin ääni.
" Oo vaiti ei kuulu sulle dorka", totesi Eleina veljensä vaikerrukseen.

Exille loppuilta tarkoitti leikkiä talon kuningasta jota kaikkien tulisi totella. Olihan poika jopa opetellut kuninkaallisen heilutuksen.

" Tsimsala pim, taio äiti kuningattareksi", lausui Exi taika sanoja Nerin saavuttua paikalle.

" oi voi, mikäs poikaan on taas menny", ajatteli Neri päänsä sisällä.

" Mitenkäs muru ensimäinen koulupäivä meni, oliko kivaa, saikko paljon uusia kavereita?", kyseli Neri pojaltaan uteliaana.
" Noh ihan jees päivä oli ei me tehty oikeen muuta ku tutustuttiin koulurakennukseen ja luokkalaisiin", totesi poika tyynenä.

" Se on hyvä, että viihdyit sielä", sanoi Neri halatessaan poikaansa sievästi.
" Äiti voitaisko me pelata vaikka kivi paperi sakset peliä minkä opin tänää se oli ihan kiva leikki", kysyi Exi samalla kun halasi äitiään.
" Tottahan toki Exi", vastasi Neri iloisena kysymykseen.

Kivi paperi sakset lausuivat kumpikin voiton tahdossaan samaan aikaan. Nerillä sormista paljastuivat sakset kun taas Exillä paperi.

" Ahaa go Neri, go Neri", juhli Neri voittoaan pelissä.

" Tää on ihan tyhmä peli, miten nii sakset voittaa paperin, mä en pelaa enää", marisi Exi poistuen paikalta.

Exi päätti leikkiä omia mielikuvitus leikkejään ja aiheeksi oli päätynyt jälleen talon kuningas.

------------------ Seuraavana aamuna -----------------

Oli kaunis lauantai aamu joten Neri päätti tyttärensä Eleinan kanssa haravoida pihan siistiksi kaikista niistä lehdistä mitä syksyn aikana oli ehtinyt kertymään.

Urakka oli aika iso, mutta neidit selvisivät siitä nopeasti ja pian pihaan olikin ilmestynyt valtava kasa lehtiä.

" Otetaanko Eleina näin töiden jälkeen pieni vesisota matsi virkistykseksi", kysyi Neri tyttäreltään
" Joo, mulla onkin kuuma ni se tekis tosi hyvää", vastasi Eleina haltioissaan.

" Tiedäthän sä vaan äiti, etten sä tuu mahtaan mulle mitään?", sanoi Eleina leuhkana.
" Sehän muru nähään, et tiedäkkään kuin hyvä sun äitis on tässä", vastasi Neri ottaen haasteen vastaan.

" Mitä me muuten äiti tehään noille lehdil....", oli Eleina sanomassa kunnes.
" Täältä tulee eka oo valmis", huusi Neri viskoen ensimmäistä vesipalloo.

" Heiiii mä en ollu valmis vielä, ootappa kuule kosto elää", sanoi Eleina nauraen äidilleen.

" Ähäkutti et osu äitiin", huuteli Neri tyttärelleen jolla oli heitto vuoro.

" Ootappa vaan täältä lähtee, nyt on syytä varoo", huusi Eleina heittäessään ison keltaisen vesipallon.

" PLÄTS" suoraan Neriä mahaan...

" Ähää se ehkä osu, mutta seuraava ei kyllä osu enää äidillä on sellasia muuveja nimittäin", naureskeli Neri tehden omituisia liikkeitä.

" Voi eii", totesi Neri nähdessään sinisen pallon lähestyessä uhkaavasti.

" Mä luulen, että tää tais olla tässä Eleina voitit", totesi Neri tyttärelleen surkeana.

----------------------- Hetken päästä ---------------------

" Ollapa hyvä kaunokainen, tusina valkoisia kukkia kertomaan kuinka paljon mä rakastankaan sua Neri", leperteli Tibe rakkaalleen.

" Toi oli tosi kivasti tehty Tibe, mutta mistä hyvästä pitäskö mun hermostua, että sulla on jotain kerrottavaa kun tuot kukkia?", kysyi Neri jo peloissaan.
" Ei kunhan tuon rakkaimmalle kukkia ja kiitän ku oot siinä munkaa, tai itse asiassa on mulla hiukan myös kerrottavaa", kertoi Tiberium saaden Nerin jo hermostumaan.

" Nimittäin Neri... Tuutko mun vaimokseni, vietetään elämämme yhdessä loppuun asti", kysyi Tiberium polvistuen maahan.

" Ai, että tuunko, tietenkin mä rakastan sua Tibe niin paljon, äääääk anna jo se sormus tänne mä oon odottanu tätä niin pitkään", kiljui Neri mitä keuhkoistaan lähti ilmaa.

" Tiberium se näyttäää upealta, nyyyh pyyh nyt taitaa tulla onnen kyyneleitä rakas", saneli Neri itkiessään onnesta.
" Sä ansaitset vain parasta Neri kaiken sen jälkeen miten sua on kohdeltu", sanoi Tiberium ujuttaessaan sormuksen Nerin sormeen.

" Se on niin kaunis ja kimalteleva, upee kivi kulta tiesit, että rakastan kaikkea kimaltelevaa", sanoi Neri edelleen itkien onnesta.

" Sä teit musta, just maailman onnellisimman tytön Tibe", totesi Neri halatessaan kihlattuaan.
" Kuka ois uskonut, että me päädytään tähän kun meidän ensimmäinen tapaaminen oli kun toimin nakumallina yliopistossa", naureskeli Tiberium kihlattunsa halauksessa.

------------------- Myöhemmin samana iltana --------------------

Neri päätti mennä lastensa kanssa läheiselle leikkipaikalle leikkimään ja kertomaan samalla ilo uutisesta, hänen ja Tiberiumin kihlauksesta. Leikkipaikalla oli mukavan rauhallista ja ilta oli mukavan lämmin vaikka talvi oli tulossa todella pian.

" Eleina ja Exi mitä te tuumitte kun tota Tiberium kosi tänään ja mä suostuin sen pyyntöön joten me lähi tulevaisuudessa mennään naimisiin murut", aloitti Neri hiukan vaikeasti.

" Mutta äiti sehän on mahtava juttu!", totesivat Eleina ja Exi samaan ääneen.
" Me ollaan odotettukin millon te meette naimisiin kun Tiberiumkin on niin mukava tyyppi", jatkoi Exi vielä keinunvieressä.
" Nii on! Se osti mulle Justsim Biebersimin levyn", jatkoi Eleina vielä innoissaan saaden veljensä suun mutrulle.

" Mä oon Eleina niin onnellinen", toisteli Neri keinuessaan vauhdikkaasti.
" Mä rakastan sua ja Exiä niin paljon, mä rakastan Tiberiumia ja uskon, että se on se oikea, tällä hetkellä mulla on kaikki niin kuin oon aina toivonut", saneli Neri iso hymy kasvoillaan.
" Me ollaan Exinkaa tosi ilosia sun puolesta äiti rakas", sanoi Eleina hymyillen keinuessaan.

Exi ja Eleina päättivät iltapäivän viimmeisillä tunneilla leikkiä kiipeilytelineellä kuningasta ja rosvoa. Exin tietenkin toimiessa taas kuninkaana ja Eleinan koittaen tuhota valtakunta.
" Neitiä kuitenkin leikki ei kauheasti maittanut ja tanko mitä pitkin laskettiin tuntui olevan järjettömän pelottava.

" Huuuh se oli hurjaa", mietti Exi mielessään laskettuaan liukumäestä järkyttävää vauhtia.
" Mä oon tän leikkipaikan kingi, se siskon kääkkä lopetti muhahaaa", naureskeli Exi tyytyväisenä mielessään.

Juuri kihloihin mennyt ja elämästään täysin siemauksin nauttiva Neri tyytyi lukemaan kirjaa samalla kuin katsoi lastensa leikkien perään.

------------------ Myöhemmin illalla kotona ---------------

Myöhemmin illalla juuri kihloihin mennyt pariskunta pääsi viimmeinkin nauttimaan kaikessa rauhassa toisistaan.

Se oli heidän ensimmäinen yhteinen yö kihloissa olevina, mutta pian olisi tuhansia öitä avioparina.

-------------- Sillä välin alakerrassa --------------

 Eleina oli hoksannut mikä hänen kutsumuksensa tulisi olemaan, hän nimittäin oli huomaamattaan kiinnostunut taiteesta ja maalasikin jatkuvasti toistaan hienompia teoksia.

Toisinkuin Exi jolle lelut tuntuivat olevan kiinnostavin kohde vaikka teini-ikä läheni kovaa vauhtia.
" Varo dino tää raketti laskeutuu päälle pruu tututuu", höpisi Exi itsekseen.

------------------------ Muutaman vuoden päästä --------------


" Huomenta rakas, innoissaan muutosta uuten kämppään vihdoin", kysyi Tiberium kihlatultaan Neriltä
" Kyllä vain se on upea ja vihdoin valmis", totesi Neri antaen suudelman rakkaalleen Tiberiumille.

Samana päivänä oli kuitenkin myös aika juhlia lasten Eleinan ja Exin syntymäpäivää, oli aika siirtyä teinien maailmaan.

Exi teininä, täytyy sanoa, että on poika tullut myös isäänsä. Sillä on Cidin siniset silmät ja Cidin charmi on meinaan mielestäni komea poika, tulee hurmaamaan kaikki aivan varmasti!

Eleina teininä hmmm mitä sitä sanois omasta mielestä jumalaisen kaunis tyttö. Perinyt melkeenpä kaiken ulkonäön äidiltään voih siitä kasvo vaan niin nätti. Veljensä tavoin tulee hurmaamaan koko kaupungin.

Tässä kauan odotettu, okei viikon odotettu 9.osa mitä kirjoitin välillä 24:00 - 3:00, ei muuta siihen: D En tiedä eteneekö hiukan liian nopeasti, mutta kun mietin, että 9. osa jo ja jurraan vieläkin melkeenpä samassa kohassa ni laitoin  vähän liikkumaan nopeammin. Eipä muuta lisättävää, toivottavasti 9.osa miellyttää ja kommentit olisivat aivan ihastuttavia niin tietäisi moniko oikeasti tykkää lukea tätä tarinaa(:8 kommenttia:

 1. AAA! Ihana osa. Ihanaa kun Neri löysi "uuden" rakkaan. Ja noi lapset on niin kauniita! Oi oi, odotan innolla niitten teini-ikää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hyvä, että tykkäsit(: Niistä kyllä kasvo todella hurmaavia, itse tykkään myös. Innolla odottelen niiden tulevaisuuden pelailua myös!

   Poista
 2. Voi Cid minkä menit tekemään D: Onneksi Neri näyttää saaneen elämänsä kuntoon miehen lähdön jälkeen ja vieläpä vanhan heilan rinnalleen. Lapsista tuli somia kouluikäisiä ja hyvältä näyttävät teineinäkin. Ovat kyllä vanhempiinsa tulleet. Nerikin näyttää nätiltä uudessa tyylissään. Jään odottelemaan mitä teini-ikä tuo tullessaan.

  Crescendoilla olisi uusi yliopiston täyteinen osa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cid oli pahaa mies;( Nerillä kuitenkin rinnalla kunnollinen mies tällä hetkellä, toivottavasti todellinen rakkaus:) Lapset peri kyllä vanhempien geenit todella hyvin, onneksi äidin iho, eleinalla äidin silmät, mutta exillä on cidin silmät.

   Poista
 3. Ihana osa! :) Sun simit on ihan törkeen kauniita... aargh kateus iskee! :D Mikä iho sulla on käytössä? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että osa miellytti se on aina kiva kuulla:) Mulla on käytössä tällä hetkellä joku empheran iho en äkkiseltään muista mikä niistä.

   Poista