tiistai 29. lokakuuta 2013

Ilmoitus asiaa...

Pelin kanssa on ollut todella pahaa kärhämää nykyään ei tahdo oikein ladata kaupunkiin menee reilusti yli tunnin. Lagaa aivan älyttömästi Yuilien perheessä ja pätkii joten pelaaminen on puoli mahdotonta. Oon koittanut löytää ratkaisua, mutta pakko myöntää oon vähän umpikujassa:(
Tarkotus olisi nyt tulevana viikonloppuna poistaa kaikki ladatut ja tavallaan "puhdistaa" peli, mutta saa nähdä onko lopulta kauheasti apua. Missään nimessä en halua menettää Yuilien perhettä tykkään ja oon kiintyny niihin tän puolen vuoden ja 14 osan voimin niin paljon.

Tän viikon aikana julkaisen vielä 15 osan mistä tulee pitkä varoitus jo etukäteen! Sen jälkeen vaivun tauolla siihen asti, että saan Yuilit jälleen jaloilleen ja pelin toimimaan, eli en tiedä kuinka kauan menee, koska en osaa sanoa ongelman vakavuutta. Toivotaan kovasti, että tarina saa vielä jatkua!

Jos jollain olisi ideaa ongelmaan voi siitä hihkaista, olisin nimittäin erityisen kiitollinen!<3

2 kommenttia:

  1. Heippa! Kokeile pelin tehdas asetuksiin asettamista luomalla uusi pelikansio. Sillätavalla pääset kerralla eroon kaikista ladatuista. Muista vain poistaa Yuilien perheestä kaikki ladatut ensin ja muuta heidät vaikka tyhjälle tontille. Tallenna tontti ja sitten jaa, jolloin sen pitäisi ilmestyä exports kansioon. Sitten voit asentaa perheen uudestaan, joka voi poistaa bugitusongelmat. Kysyttävää :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bugitusongelmat selätetty tällä hetkellä, tosiaan auttoi tuo kaikkien ladattujen poistaminen ja onneksi Yuilit toimivat tällä hetkellä kiitettävästi. Kiitos Jade ohjeistuksesta:)

      Poista