perjantai 14. maaliskuuta 2014

Hieman kuulumisia!

Tässä on ollu pitkä aika sitten Yuilien viime osasta ja jatkoa ei ole näkynyt vaikka tahallani vielä jätin niin kinkkiseen kohtaan! Yuilit kuitenkin tulevat vielä jatkumaan ja pitkään, mutta valitettavasti olen joutunut ja näillä näkymin joudun pitämään pientä taukoa, koska aika ei vaan riitä tällä hetkellä pelailemaan tarinaa eteenpäin saatika tappelemaan läppärini kanssa uuden osan kasaamisesta. Tästä syvästi pahoillani, koska en itsekkään malttaisi odottaa jatkon kirjoittamisesta.

Pelissä myös tapahtui taas hankalia asioita viimeksi kuin pelasin ja jostain syystä Connor on ollut taaperosta lähtien täysin bugittava, mutta sen kasvettua teiniksi päätti poika muuttua näkymättömäksi?? Ei aavistustakaan mistä tämä johtuu tai saatika kuinka se korjataan jos sen pystyy korjaamaan. Ongelmaan jos ei ole ratkaisua en kyllä tiedä kuinka kirjoitan Connorin tarinasta ulos kun sille oli niin lupaava tulevaisuuskin odottamassa! Hiton sims!

Koitan kuitenkin lähiaikoina saada uuden osan kasaan, mutta nyt kevät on odotettavissa hieman taukoilua, koska itsellä toppi jaksoja, kurssien grand finaleja ja kaikkee mahollista niin toivon, että te ihanaiset lukijat jaksatte odottaa shokeeraavaa paluuta<3 Oon meinaa suunnitellu tulevaa jo pitkään!;)

1 kommentti:

  1. Odottelen jatkoa innolla ja harmi, että pelisi päätti tehdä noin Connorille. D:
    PS. Crescendoilla olisi uusi osa.

    VastaaPoista